You are here:

EXCLUSIV | Giovanni Becali, uluit de o investiţie făcută de Gigi Becali la FCSB: ”Am auzit de la oamenii mei, este extraordinar”

EXCLUSIV | Giovanni Becali, uluit de o investiţie făcută de Gigi Becali la FCSB: ”Am auzit de la oamenii mei, este extraordinar”galerie foto

Superliga

Comentarii

Giovanni Becali a fost foarte impresionat de o investiţie pe care Gigi Becali a făcut-o în ultimul timp. Este vorba despre baza de pregătire din Berceni, despre care Giovanni Becali spune că a auzit lucruri extraordinare.

În urmă cu mai bine de patru ani, Gigi Becali a decis să investească într-o bază de pregătire de care să se folosească atât echipa de seniori, cât şi juniorii de la academia clubului. Patronul FCSB a construit astfel una dintre cele mai moderne baze de pregătire din acest colţ al Europei. Giovanni Becali spune că a rămas impresionat când apropiaţii săi i-au povestit despre investiţiile făcute de vărul său, Gigi Becali.

Giovanni Becali, impresionat de o investiţie făcută de Gigi Becali: ”Am auzit lucruri extraordinare”

De-a lungul anilor, FCSB a suferit din cauza faptului că nu a avut o bază proprie de pregătire. La începuturi, echipa lui Gigi Becali se bucura de facilităţile din Ghencea, însă ”a rămas pe drumuri” după ce omul de afaceri a intrat în conflict cu MApN.

În urmă cu mai bine de patru ani, Gigi Becali s-a decis astfel să investească într-o bază proprie de pregătire. Patronul FCSB a ales ca locaţie o fostă fabrică de betoane din cartierul Berceni, aproape de ieşirea pe centura Bucureştiului, pe un teren ce îi aparţinea lui Vasile Geambazi, nepotul său.

În primă fază, Gigi Becali a investit aici peste 2,5 milioane de euro, însă a continuat să modernizeze şi să extindă baza şi acum este una dintre cele mai moderne din această parte a Europei. Giovanni Becali se declară şi el impresionat de investiţia pe care a făcut-o vărul său, Gigi Becali. Fostul impresar susţine că n-a apucat să viziteze baza, dar a auzit lucruri ”extraordinare” despre ea.

”Uitaţi-vă la Gigi. Gigi şi-a făcut o bază ultra modernă. Bază pentru toate grupele de juniori, pentru echipa a doua, pentru jucătorii care nu joacă la prima echipă şi au nevoie de meciuri la echipa a doua. Un hotel acolo... mâncare, cazare, birouri.

Nu am fost niciodată, o să merg o dată să văd, dar am auzit lucruri extraordinare. Am auzit de la oamenii mei că este extraordinar de bine făcută acolo. Lucruri pe care Gigi nu le-a făcut la Steaua, când era la Steaua.

Şi mai bine că nu le-a făcut atunci, pentru că, probabil, cu scandalul ăsta cu Armata, acum pierdea şi toată investiţiile de acolo. Dacă le făcea în Ghencea. Sau dacă le făcea era în continuare cu ei acolo, nu ştiu”. a spus Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

Investiţia făcută de Gigi Becali a fost lăudată şi de Edi Stăncioiu, fost portar la FCSB, într-un interviu acordat în vara trecută: ”Condiţiile de pregătire de la Steaua (n.r. - FCSB) sunt foarte bune. Este senzaţional! S-a investit foarte, foarte mult în baza de pregătire din Berceni”.

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare