Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica "a şters" părerea negativă a lui Răzvan Burleanu despre Gigi Becali cu un singur exemplu! "Nu suntem chiar aşa praf"

MM Stoica "a şters" părerea negativă a lui Răzvan Burleanu despre Gigi Becali cu un singur exemplu! "Nu suntem chiar aşa praf"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a comentat afirmaţia preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, referitoare la finanţatorul FCSB, Gigi Becali.

Răzvan Burleanu spune că Gigi Becali nu are "un viitor în fotbalul european". MM Stoica l-a contrazis cu un exemplu

Continuă schimbul de replici pe tura FCSB - FRF. Lucrurile au degenerat după Gigi Becali a acuzat o conspiraţie împotriva sa, după Rapid - FCSB, 1-0. Acuzaţiile l-au făcut pe Răzvan Burleanu să vină cu o părere, care a deranjat FCSB. 

Preşedintele FRF a spus că nu poate fi de acord cu convingerile lui Gigi Becali şi felul acestuia de a conduce FCSB. De asemenea, i-a transmis că nu va avea succes pe termen lung, iar Mihai Stoica a dat replica. 

"Spune că modelul Gigi Becali în Europa nu e... nu are succes în Europa, nu are ce căuta în fotbalul european. A făcut zeci de milioane din fotbalul european. Nu-mi plac divagaţiile astea corporatiste. Mă intersează fotbalul.

Modelul ăsta al nostru, praf din toate punctele de vedere suntem... Am scos reprezentanta Georgiei, Slovaciei, Norvegiei şi am luat milioane, care apoui au fost băgate în fotbalul românesc, la UTA, la cluburi.

Când naţionala României poate elimina Slovacia, Norvegia? Ţin minte 0-4 cu Norvegia la naţională. Nu suntem chiar aşa praf, pe când naţionalele nu văd ce bani aduc în fotbalul românesc. Vreau să fim trataţi cu mai mult respect. 

Burleanu e preşedinte. Nu e normal să iasă şi să se răfuiască cu un om pentru care munceşte. FRF este alcătuită din cluburile participante la întrecere", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Ce a spus Răzvan Burleanu despre modelul lui Gigi Becali la FCSB 

În cadrul unei conferinţe de presă de după adunarea generală a FRF, Răzvan Burleanu a spus că Gigi Becali ar putea da lista cu arbitrii cărora le-a dat bani şi că e sigur că n-a participat doar la un singur blat. 

De asemenea, s-a poziţionat de partea opusă a modului în care e condus clubul FCSB de către Gigi Becali. 

"Profilul unui patron stăpân în relaţia cu antrenorii şi jucătorii, care are un comportament discriminatoriu pe criterii de gen, care consideră că fiecare om are un preţ, nu cred că are un viitor în fotbalul european", spunea, printre altele, Răzvan Burleanu despre Gigi Becali.

Afla mai multe despre: razvan burleanugigi becalifcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare