Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au pornit revoluţia! Un club de tradiţie al României "renaşte" într-un moment negru al istoriei. Inclusiv un stadion modern este promis: "E un moment zero"

Au pornit revoluţia! Un club de tradiţie al României "renaşte" într-un moment negru al istoriei. Inclusiv un stadion modern este promis: "E un moment zero"

Fotbal intern

Comentarii

Una dintre cele mai iubite echipe din provincie trece printr-un moment negru din istoria sa. Însă, noua conducere vrea să pună o bază solidă, pentru ca echipa să revină pe prima scenă a fotbalului românesc.

Ce se pregăteşte la una dintre cele mai iubite echipe din provincie! "Din momentul ăsta putem da startul la acea reconstrucţie"

Politehnica Timişoara, vicecampioana României din sezonul în care Oţelul Galaţi a cucerit titlul, trece printr-un moment bun, dar conducătorii depun eforturi mari şi cer ajutorul autorităţilor, pentru a-i reda strălucirea. 

Poli Timişoara tocmai a retrogradat din Liga 2, în Liga 3, în weekend-ul trecut, după ce a pierdut în deplasare cu CSM Slatina (0-1), într-un meci din etapa a 5-a a fazei play-out. 

Însă, acest moment poate fi transformat într-o renaştere pentru echipa de pe Bega, anunţă Costel Pantilimon. 

Imediat după ce a participat la Adunarea Generală a FRF, noul manager general al clubului a vorbit despre ce pregăteşte alături de directorul sportiv, Paul Codrea, şi noul scouter, Iosif Rotariu. 

"E un moment dificil, dar am mai zis că nu e o tragedie. Noi am luat în calcul în momentul venirii noastre şi această variantă (n.r. - a retrogradării). Din momentul ăsta putem da startul la acea reconstrucţie despre care noi vorbeam. Uşor, uşor am început să promovăm tineri din academie, am început să schimbăm puţin strategia şi filosofia clubului şi lucrurile o să se îmbunătăţească şi după perioada de vară. 

În momentul de faţă încercăm să promovăm academia, pentru că în momentul de faţă cheltuim foarte mult şi investim în ceea ce înseamnă partea de copii şi juniori. 

Cu siguranţă e un moment zero despre care noi tot am vorbit, dar e un moment în care vrem să punem lucruile în ordine. Încerc să aduc oameni lângă mine şi lângă club am reuşit prin  venirea lui Paul Codrea (n.r. - director sportiv) şi a domnului Rotariu (n.r. - scouter).

A fost o emulaţie şi o dorinţă foarte mare din partea publicului şi mă bucur că au reacţionat foarte bine odată cu venirea lor. Sperăm să mai aducem oameni de fotbal în club şi uşor, uşor să mişcăm lucruile în direcţia potrivită", a declarat fostul portar al lui Manchester City, Costel Pantilimon, despre ce se pregăteşte la Poli Timişoara. 

La Timişoara există promisiuni pentru un stadion modern

"Aici cred că autorităţile ar trebui să ne răspundă cel mai bine. Ei ştiu şi cred că totul cade în responsabilitatea lor. Discuţii sunt, promisiuni au tot fost. Sperăm să fie ceva concret în viitorul apropiat. Urmează să am şi eu nişte discuţii cu cei de la primărie. 

Toată lumea şi tot oraşul aşteaptă această mişcare şi în primul rând nu neapărat de stadion, ci de toată partea sportivă ducem lipsă în momentul de faţă, de infrastructura sportivă. 

Cred că dacă autorităţile realizează acest lucru şi pun în aplicare tot ce înseamnă proiecte pe parte sportivă. Cred că oraşul poate să fie mult mai puternic din acest punct de vedere", a adăugat Costel Pantilimon

Afla mai multe despre: poli timisoarapoli timisoara retrogradarecostel pantilimon 

viewscnt
Articole similare