Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător din Serie A le-a refuzat pe Real şi Chelsea pentru a-şi reînnoi contractul cu clubul la care activează. Despre cine este vorba

Un jucător din Serie A le-a refuzat pe Real şi Chelsea pentru a-şi reînnoi contractul cu clubul la care activează. Despre cine este vorba

Serie A

Comentarii

Rafael Leao îşi va prelungi înţelegerea cu AC Milan, cu toate că, Real Madrid şi Chelsea şi-au expirmat interesul faţă de seriviciile portughezului.

În vârstă de 23 de ani, internaţionalul portughez a înscris 13 goluri în acest sezon şi a livrat 12 pase decisive în 41 de meciuri în toate competiţiile pentru rossoneri. Fostul fotbalist al lui Lille a avut un rol decisiv şi în sezonul trecut, stagiune în care echipa luI Stefano Pioli a câştigat titlul de campioană după o pauză de 11 ani.

Actuala înţelegere dintre Rafael Leao şi AC Milan expiră în vara anului următor, fapt ce a atras atenţia cluburilor de top din Europa. 

Leao le-a refuzat pe Real Madrid şi Chelsea

Conform Gazzetta dello Sport, Leao nu a acceptat propunerilor celor doi giganţi, în urma întâlnirii cu agenţii celor două cluburi.

Aceeaşi sursă relatează că, portughezul s-a stabilit deja cu familia în Milano şi se simte foarte bine în capitala Lombardiei. Milan ar urma să îi ofere lui Leao un salariu de aproape patru ori mai mare decât cel actual. În acest moment, fostul jucător al lui Sporting primeşte 1.800.000 de euro pe sezon, urmând ca noul său salariu să fie de 7.100.000 de euro. 

Leao a fost decisiv pentru echipa sa în meciul din Serie A din weekend cu Lecce, încheiat cu victoria lui Milan, scor 2-0. Acesta este cotat de Transfemarkt la 80.000.000 de euro. Rossonerii vor juca în semifinalele Ligii Campionilor împotriva marei rivale, Internazionale. Partida tur va avea loc pe 10 mai, în timp ce returul se va juca o săptămână mai târziu.

Afla mai multe despre: milanchelsearealleao 

viewscnt
Articole similare