Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce a plecat Dică de la Mioveni? ”Pentru mine este o enigmă”

EXCLUSIV |  De ce a plecat Dică de la Mioveni? ”Pentru mine este o enigmă”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică s-a despărţit de CS Mioveni la începutul acestei săptămâni.

Fostul antrenor al FCSB-ului a dezvăluit în exclusivitate care au fost motivele, care l-au făcut să renunţe la postul de antrenor princiap al argeşenilor. Dică a explicat că, în momentul reziliării contractului şansele de salvare ale echipei erau nule. De asemenea, tehnicianul nu a reuşit să înţeleagă motivul din cauza căruia echipa sa a decăzut atât de mult, după perioada bună pe care a arătat-o înainte de intrarea în play-out.

”Pentru mine este o enigmă”

”Am stabilit cu conducerea că, în momentul în care nu mai avem şanse să rămânem în prima ligă, rupem contractul. Am considerat că încă mai avem şanse înaintea meciului cu U Cluj, pentru că după urmau meciurile cu FC Argeş şi UTA.  Avem şanse foarte mici să mergem la baraj. Am avut o întâlnire cu domnul primar marţi, la prânz în care mi-a propus să rămân în liga a doua şi i-am spus că, îmi doresc să rămân să antrenez în prima ligă Voi vedea în vară ce oferte voi avea. Nu am găsit unde s-a greşit.
 
În nouă etape reuşisem să acumulăm mai multe puncte decât în primele 30 de meciuri. Am fost foarte aproape de salvare la începutul play-outului, dar în primele cinci etape am arătat foarte rău. A fost o enigmă, atât pentru mine cât şi pentru staff-ul meu. Nu am vrut să schimbăm jucătorii pentru că ne mersese bine. Din pacate în cinci jocuri am fost altă echipă”, a declarat Nicolae DIcă în cadrul emisiunii Sprot Report de pe Orange Sport 1.
 
CS Mioveni este lanterna roşie a Superligii cu 11 puncte, la şapte puncte distanţă de ultimul loc de baraj ocupat de UTA.

Afla mai multe despre: miovenidică 

viewscnt
Articole similare