Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Kyros Vassaras i s-a cerut plecarea de la CCA! Grecul a venit cu argumentele pentru care merită să rămână: "Vreau respect"

Lui Kyros Vassaras i s-a cerut plecarea de la CCA! Grecul a venit cu argumentele pentru care merită să rămână: "Vreau respect"

Superliga

Comentarii

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Kyros Vassaras, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă maraton, că sistemul VAR există pentru a interveni doar în situaţiile grave, clare, de interpretare greşită. VAR-ul nu poate rezolva toate problemele din fotbal, a spus şeful arbitrilor din România.

Vassaras: "Nu e treaba mea să-mi dau demisia când cineva cere acest lucru"

De asemenea, Kyros Vassaras a comentat şi declaraţiilor unor actuali sau foşti oameni din fotbal, care i-au cerut plecarea din fruntea CCA. 

Pentru a se apăra, Vassaras a venit cu punctele sale forte: "Vorbesc doar cu jucătorii şi antrenorii. Presiunea pe arbitri nu va funcţiona. Există legile jocului. Motivul pentru care avem VAR este să nu mai fie greşeli evidente. Vreau respectul dumneavoastră, pentru că nu este corect ca dumneavoastră să încurajaţi conducătorii în privinţa arbitrilor. 

Treaba mea este să pregătesc arbitrii şi nimeni nu mă poate acuza că nu-mi fac treaba. Avem o femeie-arbitru la CM, avem arbitri în Elită. În ciuda problemelor avute, creştem noi arbitri. Nu e treaba mea să-mi dau demisia când cineva cere acest lucru", a declarat preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras. 

"Sunt multe declaraţii făcute în ultima vreme. Înţeleg că este o situaţie aprinsă, suntem în finalul de campionat. Un lucru este clar: nu există direcţii pentru sau împotriva vreunei echipe, este foarte grav să spui aşa ceva.  De ce avem VAR? Am răspuns la asta de la începutul sezonului. 

VAR-ul există pentru a interveni doar în situaţiile grave, clare, de interpretare greşită. VAR-ul nu poate rezolva toate problemele din fotbal. VAR-ul se bazează pe câteva principii, care trebuie aplicate în fiecare meci", a mai spus Vassaras.

Afla mai multe despre: kyros vassaras 

viewscnt
Articole similare