Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CS Mioveni e istorie! Nicolae Dică e gata de o nouă aventură: ”Două echipe m-au contactat” | EXCLUSIV

CS Mioveni e istorie! Nicolae Dică e gata de o nouă aventură: ”Două echipe m-au contactat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a demisionat de la CS Mioveni, astăzi, la două zile după eşecul cu U Cluj, scor 0-1, în runda a cincea din play-out.

CS Mioveni e istorie! Nicolae Dică e gata de o nouă aventură: ”Două echipe m-au contactat” | EXCLUSIV

Nicolae Dică a demisionat în acest sezon de la FCSB (iulie 2022 - noiembrie 2022) şi de la CS Mioveni (ianuarie - aprilie 2022).

După numai trei luni pe banca tehnică a lui CS Mioveni, Dică a luat decizia de a îşi da demisia. Acesta a ajuns la concluzia că echipa nu se mai poate salva, astfel că a preferat să părăsească clubul de pe acum.

Fostul tehnician de la FCSB îşi începuse şocant de bine mandatul, ulterior strângând 13 puncte strânse din primele nouă etape, în contextul în care echipa obţinuse numai nouă puncte în precedentele 21 de runde.

Acum, la câteva zile distanţă, Nicolae Dică a anunţat, în direct, la Orange Sport că a fost contactat de două echipe din campionat, dar că va lua o decizie la vară! 

”Nu pot să îţi spun, dar am avut discuţii cu două cluburi din campionat. Discuţii în care m-au întrebat ce fac, dacă vreau să vin. Deocamdată nu este nimic concret. Doar discuţii. Vedem ce se întâmplă în vară”, a declarat Nicolae Dică la Orange Sport. 

  • 14 meciuri, trei victorii, patru remize şi şapte înfrângeri este bilanţul lui Nicolae Dică la CS Mioveni
  • Acesta fusese numit în funcţie în urmă cu puţin peste trei, pe 14 ianuarie 2023

 

Dică nu a dorit să continue şi la Liga 2

Ultima clasată a pierdut toate meciurile din play-out, iar Nicolae Dică a ales să îşi dea demisia, pentru a nu retrograda alături de ultima clasată în eşalonul secund.

Într-o primă reacţie pentru Orange Sport, antrenorul de 42 de ani a dezvăluit că, în ciuda rezultatelor extrem de modeste din play-out, conducerea clubului i-a propus prelungirea contractului.

Dică nu a dorit să continue şi la Liga 2 însă, astfel că a refuzat oferta lui CS Mioveni şi a semnat rezilierea contractului, rămânând liber de contract pentru a doua oară în această stagiune.

Propunerea surprinzătoare primită de Dică, chiar în ziua despărţirii de Mioveni! Antrenorul a răspuns pe loc: ”Decizia am luat-o” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare