Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dioszegi ce face acolo?”. Unde a fost surprins patronul lui Sepsi după calificarea în finală: ”De neînţeles!” | EXCLUSIV

”Dioszegi ce face acolo?”. Unde a fost surprins patronul lui Sepsi după calificarea în finală: ”De neînţeles!” | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, miercuri seară, în finala Cupei României Betano, trecând în semifinale de CFR Cluj, scor 3-0.

”Dioszegi ce face acolo?”. Unde a fost surprins patronul lui Sepsi după calificarea în finală: ”De neînţeles!” | EXCLUSIV 

În minutul 42, de la clujeni a fost eliminat Burcă. Sepsi a ratat un penalty în minutul 44, prin Matei. Covăsnenii s-au bucurat enorm de această calificare şi au sărbători la Sf. Gheorghe, după ce au eliminat-o pe CFR Cluj. 

Laszlo Diosgezi şi-a făcut apariţia pe gazon la finalul partidei cu CFR. Basarab Panduru nu a fost de acord cu gestul patronului de la Sepsi: ”Ce caută acolo?”. 

”Dioszegi ce face acolo? (n.r. a venit sa celebreze) A, da? (dacă era 3-0 pentru CFR mai venea?) Da, să îi consoleze (n.r. ironica). Totuşi ce e asta? Patronul să coboare? Să stea pe acolo? Nişte lucruri de neînţeles.

O să aduc eu nişte imagini când un patron vrea să coboare şi pe când e jos, au intors ăia rezultatul (n.r. râde)”, a răbufnit Panduru la Orange Sport. 

Pentru Sepsi, deţinătoarea trofeului, va fi a treia finală în ultimele patru sezoane. În 2020 a pierdut în faţa lui FCSB, 0-1, în timp ce în 2022 a învins-o pe FC Voluntari, 2-1. Rezultatele din actuala ediţie: 3-1 cu ACS Petrolul 52, 3-2 cu Dinamo, 4-0 cu FC Voluntari (faza grupelor), 4-1 cu CS Mioveni (sferturi de finală), 3-0 cu CFR Cluj (semifinale).

Ce a declarat Dioszegi după meci:

„Dacă pierdeam astăzi puteam să zicem că a fost un sezon ratat. În play-off am pierdut toate meciurile la limită. Nu am fost inferiori la niciun meci. Dacă aveam puţină şansă şi dăruirea pe care am avut-o astăzi puteam avea rezultate mult mai bune.

Suntem mulţumiţi. Pe 24 mai o să fie o finală adevărată, va fi cupa pe masă. Nu am nicio dorinţă de adversară, dacă băieţii vor juca serios ca astăzi, avem o şansă. Ambele echipe sunt bune, trebuie să luptăm din primul până în ultimul minut.

Un singur lucru vreau să spun, o fac public. De când sunt eu la Sepsi, din 2011, niciodată nu am putut fi prinşi într-o terorie a conspiraţiei. Nu vom juca niciun lejer. Ne vom dărui cu Mioveni aşa cum ne dăruim şi cu FCSB sau cu CFR Cluj”, a spus Dioszegi, la Orange Sport.

Finala Cupei României Betano, ediţia 2022-2023, se va desfăşura în data de 24 mai 2023, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsi 

viewscnt
Articole similare