Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a fost aproape să semneze cu Dinamo. Cristi Borcea a explicat de ce a picat mutarea

Gică Hagi a fost aproape să semneze cu Dinamo. Cristi Borcea a explicat de ce a picat mutarea

Fotbal intern

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a fost foarte aproape să preia banca tehnică a lui Dinamo, în urmă cu aproape 20 de ani, însă numirea sa a fost blocată.

Cristi Borcea a povestit cât de aproape a fost să-l numească antrenor la Dinamo pe Gică Hagi, pe vremea când omul de afaceri deţinea echipa, iar ”Regele” doar ce renunţase la postul de selecţioner al României.

  • Gică Hagi s-a despărţit de echipa naţională a României în toamna lui 2021.

De ce a picat mutarea lui Gică Hagi la Dinamo

Fostul finanţator de la Dinamo a explicat că nu a putut să-l instaleze ca antrenor de teama galeriei din ”Ştefan cel Mare”.

Gică Hagi ar fi renunţat la funcţie imediat, dacă ar fi existat injurii şi reproşuri venite dinspre tribune. Cum se mai întâmplase de-a lungu timpului şi cu Gică Popescu, cumnatul său, pe vremea când alegea să joace pentru Dinamo.

Acelaşi tratament au mai primit Cornel Dinu, Florin Răducioiu, Ionuţ Lupescu sau Dănuţ Lupu, fotbalişti care au evoluat cândva în ”Groapă”.

Eu când am vrut să îl iau la Dinamo, el îmi ştia toate vârfurile de jucători de la 13-14 ani. De-abia plecase de la echipa naţională. Nu ne-am înţeles din cauza galeriei, nu are rost să mai spun.

Totuşi, voiam să îl aduc pe Hagi. La orgoliul lui, dacă cei din galerie strigau ceva, el a doua zi îşi dădea demisia. Are orgoliu, este Hagi. Asta este. Aşa am luat decizia împreună cu el. Nu îmi reproşez.

Păţeam cum am păţit cu Gică Popescu. La prima greşeală îl huiduiau şi pleca, aşa cum a plecat Gică Popescu. Îi huiduiau pe Lupescu, pe Răducioiu, pe Lupu, pe Cornel Dinu, pe cine n-au huiduit?

Şi pe mine de câte ori nu m-au înjurat? Le-am spus să mă înjure pe mine, dar nu mai înjuraţi acţionarii că pleacă. Rămânem vai mama noastră”, a declarat Cristi Borcea, conform fanatik.ro.

În România, Gică Hagi le-a antrenat doar pe Poli Timişoara, Steaua (actuala FCSB) şi Viitorul Constanţa (actuala Farul Constanţa).

Afla mai multe despre: cristi borceagica hagi 

viewscnt
Articole similare