Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi ”driblează” şi la conferinţele de presă: ”Nu pot să fac asta în faţa voastră”. Ce spune de revenirea lui Denis Alibec

Gică Hagi ”driblează” şi la conferinţele de presă: ”Nu pot să fac asta în faţa voastră”. Ce spune de revenirea lui Denis Alibec

Fotbal

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe o întâlneşte pe Farul Constanţa, sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 21:45, într-o partidă din etapa a 6-a a play-off-ului din Superligă

  • Sepsi - Farul va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.

Gică Hagi, înaintea meciului cu Sepsi: ”Dacă o laşi să joace, îţi creează probleme”

Vineri, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi, Gică Hagi a anunţat revenirea celor doi atacanţi absenţi la partida cu CFR Cluj, Denis Alibec şi Vlad Morar, care au fost accidentaţi.

În schimb, ”marinarii” l-au pierdut pentru acest final de sezon pe fundaşul brazilian Gustavo Marins, cel care s-a accidentat în finalul partidei cu CFR.

Gică Hagi speră ca jucătorii săi să găsească traseele stabilite şi să facă un meci bun, care să o aducă cu un pas mai aproape de titlu.

  • Sepsi nu mai are nicio miză în Superligă, iar miercuri a reuşit o victorie uriaşă, acasă, contra celor de la CFR Cluj, scor 3-0, ce le-a oferit calificarea în finala Cupei României.

Rămân din ce în ce mai puţine meciuri. Începe returul şi trebuie să fim pragmatici şi concreţi, bineînţeles cu multă ambiţie şi dorinţă de a fi cei mai buni. Întâlnim un adversar care joacă foarte bine, aşa cum a fost şi la noi acasă.

Sepsi ştie fotbal, evoluează combinativ, iar, dacă o laşi să joace, îţi creează probleme. Trebuie să fim noi, să încercăm să ne impunem şi să ne facem jocul nostru. Trebuie să-i dăm adversarului cât mai puţin spaţiu de gândire şi de mişcare.

Luptăm pentru cele trei puncte, care sunt foarte importante. Ştim că nimic nu e uşor, toate echipele din play-off sunt valoroase. Ne dorim şi sperăm să continuăm seria foarte bună şi să ne întoarcem la Constanţa cu un rezultat foarte bune pentru noi.

(n.r. - dacă a văzut meciul de Cupă dintre Sepsi şi CFR) Nu pot să comentez. Nu fac analize în faţa voastră. Eu ştiu că am un meci în deplasare şi sunt trei puncte în joc. Nu sunt analist, nu lucrez la TV. Eu fac analiza meciului, apoi fac tactica pentru a câştiga meciul”, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

Afla mai multe despre: gica hagisepsi - farul 

viewscnt
Articole similare