Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie explozivă la CFR Cluj! Bătaie între jucători la antrenament. ”A fost o răfuială urâtă. Dan Petrescu nu mai poate gestiona vestiarul”

Situaţie explozivă la CFR Cluj! Bătaie între jucători la antrenament. ”A fost o răfuială urâtă. Dan Petrescu nu mai poate gestiona vestiarul”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este din ce în ce mai aproape de o echipă ”normală” pentru fotbalul românesc, acolo unde scandalurile sunt la ordinea zilei, iar haosul şi nervii predomină. Dintr-o echipă de succes, clujenii au ajuns să fie în centrul atenţiei cu tensiunile între jucători la antrenamente.

Situaţia de la CFR Cluj este în aer! Campioana ultimelor cinci ediţii are parte de cel mai complicat final de sezon, iar Dan Petrescu pare că a pierdut vestiarul de sub control.

Clujenii vin după două rezultate negative. Au pierdut mult teren în lupta la titlu, după eşecul cu liderul Farul, şi au fost eliminaţi şi din Cupa României. Sepsi i-a învins la scor de neprezentare.

Haos total la CFR Cluj! Bătaie între jucători la antrenament. ”A fost o răfuială urâtă”

Mai mult, Dan Petrescu nu are sub control nici măcar vestiarul, acolo unde pare şi-a pierdut autoritatea şi a intrat în conflict cu unii jucători.

Unul dintre aceştia este şi Jean-Claude Billong, care şi-a denunţat contractul cu CFR fiind nemulţumit de faptul că nu a primit şanse de joc din partea ”Bursucului”.

Dar aceste tensiuni nu există doar între antrenor şi jucători, ci chiar între jucători înşişi, cum ar fi cazul lui Andrei Burcă şi Karlo Muhar.

Cei doi coechipieri au ajuns să fie adversari la unul dintre antrenamentele CFR-ului de săpătămâna trecută, atunci când ar fi sărit la bătaie şi cu greu au putut fi despărţiţi.

Dar ar fi fost vorba doar de agresiune fizică, ci de ceva mai mult. Burcă şi Muhar şi-ar fi aruncat şi vorbe grele, chiar înjurături, semn al stării generale de tensiune şi nervozitate din cadrul clubului din Gruia.

”Sunt tenisuni şi au fost şi săptămâna trecută tensiuni. Aţi văzut că la Sepsi - CFR Cluj, Burcă a prins o formă groaznică şi acel cartonaş roşu şi problemele fizice pe care le-a avut. Dar nici psihic nu stă bine Burcă.

Din informaţiile pe care avem noi, să ştiţi că săptămâna trecută la antrenament a fost o răfuială urâtă între Burcă şi Muhar. Au fost aproape să se ia la bătaie. Au intervenit colegii, i-au despărţit. S-a lăsat cu cuvinte grele, înjurături.

De atunci, cei doi nici nu îşi mai vorbesc. Deci au ajuns jucătorii să se bată la antrenament. Burcă cu Muhar e ultimul exemplu de săptămâna trecută.

Şi se pare că Dan Petrescu nu mai poate gestiona vestiarul şi din acest punct de vedere. Pentru că jucătorii sunt şi obosiţi şi stresaţi şi jocul nu îi ajută”, dezvăluie cei de la Fanatik.

Recent, Andrei Burcă a fost criticat pentru sezonul sub aşteptări pe care îl face la echipa de club, în timp ce la echipa naţională a evoluat diametral opus.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescusuperliga 

viewscnt
Articole similare