Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au plictisit unii de alţii? Florin Lovin i-a simţit pe jucătorii CFR-ului: ”După 4-5 ani ai nevoie de ceva nou...” | EXCLUSIV

S-au plictisit unii de alţii? Florin Lovin i-a simţit pe jucătorii CFR-ului: ”După 4-5 ani ai nevoie de ceva nou...” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, miercuri seară, în finala Cupei României Betano, trecând în semifinale de CFR Cluj, scor 3-0.

S-au plictisit unii de alţii? Florin Lovin i-a simţit pe jucătorii CFR-ului: ”După 4-5 ani ai nevoie de ceva nou...” | EXCLUSIV

Au marcat Păun ‘9, Ştefănescu ’29 şi Rondon ’81. În minutul 42, de la clujeni a fost eliminat Burcă. Sepsi a ratat un penalti în minutul 44, prin Matei.

Florin Lovin are o explicaţie pentru forma modestă a CFR-ului din actualul sezon. 

”După 4-5 ani de jucat împreună ai nevoie de ceva nou, eu îmi aduc aminte când se întâmpla, nici nu te mai uiţi unul la altul, zilnic în vestiar, am păţit-o şi eu. Ai nevoie de ceva nou. CFR-ul e clar inferioară sezonul acesta”, a declarat Florin Lovin la Orange Sport. 

Pentru Sepsi, deţinătoarea trofeului, va fi a treia finală în ultimele patru sezoane. În 2020 a pierdut în faţa lui FCSB, 0-1, în timp ce în 2022 a învins-o pe FC Voluntari, 2-1. Rezultatele din actuala ediţie: 3-1 cu ACS Petrolul 52, 3-2 cu Dinamo, 4-0 cu FC Voluntari (faza grupelor), 4-1 cu CS Mioveni (sferturi de finală), 3-0 cu CFR Cluj (semifinale).

  • A doua semifinală, Universitatea Cluj – UTA Arad, va avea loc joi, de la ora 19.00.

Finala Cupei României Betano, ediţia 2022-2023, se va desfăşura în data de 24 mai 2023, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Verdict fabulos după Sepsi - CFR 3-0

Udrea: Pandi, ce ai înţeles?

Panduru: Nimic

Lovin: Subscriu şi eu.

Udrea: Ce spuneţi de meci?

Panduru: Nu mai spunem nimic, ce să spunem? Nu ai ce, poţi să fii expertul lui peşte prăjit, nu ai ce sa găseşti, doar să vorbeşti despre Sepsi şi ce nu a jucat CFR. Nu mă aşteptam la rezultatul ăsta. Credeam că joacă cu echipa bună, nu au putut juca cu cei trei accidentaţi doar. Ma aşteptam să bage ce e mai bun, că e luni meciul de campionat şi pentru că, dacă nu câştigi Cupa, s-ar putea să ai o problemă, locul patru nu mai duce în cupele europene, s-ar putea să ieşi.

Joi va avea loc a doua semifinală din Cupa României, în care se vor duela U Cluj şi UTA Arad. Partida va debuta la ora 19:00 şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: florin lovincfr cluj 

viewscnt
Articole similare