Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O vicecampioană olimpică a fost arestată pentru implicarea într-o reţea de trafic de droguri! Un fost poliţist, de asemenea reţinut

O vicecampioană olimpică a fost arestată pentru implicarea într-o reţea de trafic de droguri! Un fost poliţist, de asemenea reţinut

Alte sporturi

Comentarii

Svetlana Varganova, vicecampioană la nataţie la Jocurile Olimpice din 1980, a fost arestată în India, pentru presupusa implicare într-o reţea de trafic de droguri.

O vicecampioană olimpică a fost arestată pentru implicarea într-o reţea de trafic de droguri

Rusoaica Svetlana Varganova, vicecampioană olimpică la nataţie în 1980, a fost arestată la Goa, în India, pentru că ar fi implicată într-o reţea de trafic de droguri, relatează The Indian Express.

În afară de Varganova au mai fost arestate două persoane, dintre care una este fost poliţist. Operaţiunea Biroului pentru Narcotice a durat două săptămâni. Au fost confiscate mai multe tipuri de droguri şi sume de bani.

Varganova a fost implicată în traficul de droguri în Arambol şi în zonele apropiate acestei localităţi. Ea a fost interceptată în 14 aprilie în Arambol, ceea ce a dus la confiscarea a 5 grame de droguri. În timpul investigaţiei, s-a descoperit că un localnic numit Akash colabora cu un şef rus al reţelei.

În 28 aprilie, Akash a fost arestat la Arambol având în posesie peste 30 de grame de droguri şi o sumă semnificativă de bani. În aceeaşi zi, un cetăţean rus numit Andre a fost arestat, de asemenea asupra sa găsindu-se o cantitate semnificativă de droguri.

Ulterior, de la locuinţa lui Andre s-au confiscat droguri, bani, laptopuri, telefoane mobile şi documente false. Andre este fost poliţist şi a înfiinţat reţeaua de trafic de droguri în Goa în urmă cu mai mult timp.

Afla mai multe despre: svetlana varganova 

viewscnt
Articole similare