Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, comparaţie fabuloasă după remiza cu Farul: ”E ca Eto'o la Inter, cu Mourinho”. La ce jucător se referea

Bergodi, comparaţie fabuloasă după remiza cu Farul: ”E ca Eto'o la Inter, cu Mourinho”. La ce jucător se referea

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a reuşit să ”smulgă” un punct din cofruntarea cu liderul Farul Constanţa, după ce a fost condusă cu 1-0. Covăsnenii au egalat în minutul 90, iar Cristiano Bergodi (58 de ani) s-a declarat un antrenor mulţumit la flsh-interviul din urma jocului.

Sepsi a reuşit să o încurce pe Farul în a şasea etapă a Superligii, după ce a ”smuls” o remiză în minutul 90 împotriva liderului, remiză care ar putea relansa lupta pentru titlu.

Golul egalizator a fost marcat de Marius Ştefănescu, care a reuşit o preluare minunată după pasa lui Mihai Bălaşa şi l-a executat cu sânge rece pe Marian Aioani.

”La 37 de ani, e ca Eto'o la Inter, cu Mourinho”

La flash-interviul din urma meciului, Cristiano Bergodi s-a declarat foarte mulţumit de prestaţia reuşită de jucătorii săi şi a remarcat mai mulţi jucători.

Marcatorul Ştefănescu a reuşit să îl impresioneze pe antrenorul italian, la fel şi Bălaşa şi Mario Rondon, pe venezuelean comparându-l cu Samuel Eto'o, în perioada în care evolua în flanc la Inter.

Bergodi, comparaţie fabuloasă după remiza cu Farul

Jucăm întotdeauna cu ambiţie, băieţii şi-au arătat caracterul, nu au renunţat niciodată, puteam face mai bine, dar mă bucur, am jucat împotriva Farului.

(n.r. revine în formă Ştefănescu?) Da, cred eu că va reveni, dacă nu a revenit deja, pentru că el a avut 3 accidentări în acest an, mereu când a revenit, s-a accidentat, şi atunci l-a oprit din drum, să crească, anul trecut ajunsese la naţională.

El, cu toţi ceilalţi jucători, au jucat foarte bine, era dificil, jucam împotriva unei echipe care are multă posesie, dar au găsit puţine spaţii. Mă bucur pentru băieţi, au făcut foarte bine, mai ales că şase jucători au jucat şi azi (n.r. şi miercuri, cu CFR).

El (n.r. Rondon) a intrat bine cu CFR, când s-a accidentat Ion Gheorghe, şi a făcut un meci bun şi m-am gândit să rămână el acolo, că nu aveam extreme.

La 37 de ani, i-am zis că a fost ca Eto'o cu Mourinho, la Inter, când juca în flanc, că nu era loc în centru. Ciobi a jucat bine, s-a apărat bine, poate fi fundaş dreapta.

(n.r. dacă mai poate încurca Sepsi pe cineva) Noi încercăm să jucăm, trebuie să ai ambiţie, dacă nu ai motivaţie, trebuie să te laşi”, a declarat Cristiano Bergodi, după remiza cu Farul.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare