Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a autosabotat Hagi la Sf. Gheorghe? Concluzii după remiza cu Sepsi: ”Adevărul acesta e”. Singurul ”marinar” remarcat | EXCLUSIV

S-a autosabotat Hagi la Sf. Gheorghe? Concluzii după remiza cu Sepsi: ”Adevărul acesta e”. Singurul ”marinar” remarcat | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa a făcut un pas greşit în lupta pentru titlu, după ce a ”scăpat” două puncte din mână la Sfântu Gheorghe, remizând 1-1 cu Sepsi. Invitat în studioul Orange Sport în urma partidei, Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a tras concluziile.

Farul Constanţa putea face un pas extrem de important spre titlu în a şasea etapă, dar, în schimb, a făcut unul greşit, remizând împotriva ultimei clasate din play-off, scor 1-1.

Andrei Borza reuşise să deschidă scorul cu şansă în minutul 73 şi părea că ”marinarii” vor reuşi să obţină toate punctele, dar aceştia au primit o lovitură grea în minutul 90.

”Câteodată, aceste dese schimbări nu conduc la un rezultat favorabil”

Marius Ştefănescu a reuşit să obţină egalarea şi să frângă inimile suporterilor constănţeni, iar lupta pentru titlu poate fi relansată, dacă CFR Cluj o învinge pe Rapid, iar FCSB pe Universitatea Craiova.

Invitat în studioul Orange Sport în urma confruntării, Andrei Vochin a ajuns la concluzia că schimbările efectuate de ”Rege” după gol, când i-a înlocuit pe Mazilu şi Borza cu Mateus şi Nedelcu, iar apoi pe Băluţă cu Boli, ar putea fi responsabile pentru înfrângere.

În plus, oficialul FRF a remarcat un singur ”marinar”, chiar pe Adrian Mazilu, care reuşise o fază de excepţie înainte ca Farul să deschidă scorul.

S-a autosabotat Hagi la Sf. Gheorghe?

Au ratat o şansă mare cei de la Farul în seara asta, după o primă repriză care a fost dominată de Farul, dar fără ocazii, singura fiind cea a lui Bălaşa, din minutul 41.

După pauză, lucrurile s-au schimbat în bine pentru Farul, au început să apară ocaziile de poartă, mai întâi bara lui Mazilu, ce a putut să facă demonstrează câtă calitate are acest băiat.

A venit apoi golul, iar fază de construcţie purtată bine, chiar dacă putem vorbi de puţin noroc, pentru că Munteanu a vrut să tragă acolo.

Cu toate schimbările pe care le-a facut Hagi, a facut trei schimbari dupa 1-0... după rezultat, ai zice că nu a nimerit schimbările. Adevărul e că la faza golului egalizator, Ştefănescu e în duel cu Mateus, care îl înlocuise pe Mazilu

Ajunsese într-o poziţie în care Mazilu nu ajunsese, să îi facă faţă acolo. Câteodată, aceste dese schimbări nu conduc la un rezultat favorabil”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare