Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspunsul scurt, dar plin de înţeles dat de Gică Hagi când a fost întrebat de revenirea lui Alibec. Cum o poate răpune Farul pe Sepsi

VIDEO | Răspunsul scurt, dar plin de înţeles dat de Gică Hagi când a fost întrebat de revenirea lui Alibec. Cum o poate răpune Farul pe Sepsi

Farul Constanța

Comentarii

Managerul formaţiei Farul Constanţa, Gică Hagi (58 de ani), a prefaţat duelul dintre echipa sa şi Sepsi, unul ce se dispută pe arena din Sfântu Gheorghe.

Farul Constanţa o întâlneşte pe Sepsi, în primul meci din returul play-off-ului din Superligă.

Partida este transmisă în direct pe Orange Sport 1 şi în format live video pe Orangesport.ro, de la ora 21:45.

VIDEO | Răspunsul scurt, dar plin de înţeles dat de Gică Hagi când a fost întrebat de revenirea lui Alibec

La flash-interviul dinaintea duelului, Gică Hagi a vorbit încă o dată despre calitatea tuturor celor şase echipe calificate în această ediţie de play-off.

De asemenea, omul numărul unu de la Farul a fost chestionat cu privire la revenirea lui Alibec în echipă, una care se va vedea în teren dacă a fost de bun augur sau nu.

”Dificil, trebuie să demonstrăm că suntem mai buni decat adversarii. Este un meci dificil din toate punctele de vedere, dar suntem încrezători, în mare formă.

Toate echipele din play-off sunt foarte bune, extraordinare. Noi le-am arătat că suntem buni şi trebuie să mergem pe aceeaşi linie. Avem o dinamică ofensivă bună şi defensivă. 

Ne cunoaştem bine şi sperăm să fim mai iuţi, mai inteligenţi şi mai buni decât ei. Sepsi are un lot foarte bun şi rulează mereu jucătorii.

(n.r. despre Alibec) Nu vorbesc înainte de meci. Să vedem pe teren”, a declarat Hagi, înainte de meci.

În cazul unei victorii, Farul Constanţa s-ar distanţa la şapte puncte în vârful clasamentului, înainte ca CFR Cluj şi FCSB să joace în această etapă.

Afla mai multe despre: hagialibecfarul 

viewscnt
Articole similare