Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Domnilor, haideţi să fim serioşi”. Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după remiza cu Sepsi: ”Asta ar fi culmea, să dau explicaţii despre schimbări”

VIDEO | ”Domnilor, haideţi să fim serioşi”. Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după remiza cu Sepsi: ”Asta ar fi culmea, să dau explicaţii despre schimbări”

Farul Constanța

Comentarii

Managerul formaţiei Farul Constanţa, Gică Hagi (58 de ani) a tras concluziile după remiza înregistrată între liderul din Superligă şi Sepsi, una dintre finalistele Cupei României. ”Regele” a fost mulţumit de prestaţia defensivă a echipei sale, dar a ţinut să puncteze anumite aspecte importante.

Farul Constanţa a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu Sepsi, în primul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii.

Borza a deschis scorul în minutul 73, când Alibec a trimis în careu pentru Louis Munteanu, acesta a pasat în faţa porţii şi foarte tânărul fundaş a înscris. 

Marius Ştefănescu a egalat în minutul 90 pentru gazde, în urma unei pase oferite de Mihai Bălaşa şi partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

VIDEO | Gică Hagi, plin de nervi după Sepsi - Farul 1-1: ”Domnilor, haideţi să fim serioşi”

La finalul meciului, Gică Hagi a reacţionat şi s-a arătat mulţumit de egalul scos de echipa la Sfântu Gheorghe.

Totodată, omul numărul unu de la Farul a comentat schimbările făcute imediat după golul marcat de Farul şi a avut un mesaj categoric pentru reporterii prezenţi la flash-interviu.

”Am pierdut două puncte. Un meci defensiv bun, ofensiv mai puţin bun. Ei când au avut ocazii, au şi marcat. Puteam să conducem şi cu 2-0.

Când am scăzut presiunea au venit şi problemele defensive. Nu am ştiut să gestionăm ultimele minute şi asta este, aşa e fotbalul!

Dacă făceam 2-0 se termina meciul! Am condus meciul, amfost conectaţi, dar ceva nu ne-a ieşit. Am avut ocaziile noastre, nu i-am lăsat să ajungă la poartă.

Domnilor, haideţi să fim serioşi. Aşa, doar să băgăm întrebări doar de dragul de a băga, de pe stradă... Noi am construit, noi am făcut, am fost conectaţi. Suntem oameni, uneori iese, alteori, nu.

Toate meciurile în play-off sunt grele pentru noi. Vă reamintesc, suntem pe primul loc, suntem cei mai buni, dar nu avem nici bugetul şi nici nu era acesta obiectivul. Suntem favoriţi pentru că jucăm cel mai bine, că suntem pe primul loc, atât.

Folosiţi dumneavoastră cuvântul ăsta de favoriţi. Nu puteţi voi să ne declaraţi cum vreţi voi, să ne ascultaţi. Dacă nu ne ascultaţi, bine, spuneţi ce vreţi voi.

Favoriţi, de unde? Suntem favoriţi că jucăm cel mai bine, suntem pe primul loc. Am luat un punct la Sepsi, în deplasare, unde alţii au pierdut. 

Probabil voi vedeţi fotbalul mai uşor din afară. De acolo e uşor, intră pe teren să vezi ce greu e. Nu uitaţi că suntem pe primul loc. Există un lucru bun pe care să-l spuneţi despre Farul?

Nu cred că nu o să spun niciodată ce schimbări fac, dacă le fac bine. Sunt şi eu un om, ca voi, o dată e bine, o dată nu e. Nu o să dau explicaţii ce şi cum. Asta ar fi culmea.

Mazilu are calitate, trebuia să îl jucăm mai mult astăzi, trebuiau să ajungă mai multe mingi la el. Mă bucur că a marcat Borza. Sunt tineri. Hagi bagă jucători tineri în play-off, nu în amicale. Şi ăsta este câştigul nostru.

Asta e echipa mea. De asta am ajuns unde am ajuns. Mentalitatea mea este să mergem la următorul meci şi să îl câştigăm. Acum vine Rapidul, trebuie să luăm trei puncte, că jucăm acasă”, a declarat Hagi, după meci.

Astfel, Farul Constanţa rămâne pe primul loc în clasament, cu 43 de puncte, iar Sepsi are 25 de puncte şi ocupă ultimul loc din play-off, al şaselea.

Afla mai multe despre: farulgica hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare