Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii lui Napoli începuseră sărbătoarea, dar Salernitana le-a amânat-o! Imagini incredibile la stadionul Diego Armando Maradona

VIDEO | Fanii lui Napoli începuseră sărbătoarea, dar Salernitana le-a amânat-o! Imagini incredibile la stadionul Diego Armando Maradona

Serie A

Comentarii

După înfrângerea suferită de Lazio cu Inter, Napoli avea nevoie de o victorie pentru a cuceri titlul, cu Salernitana, dar a reuşit să obţină doar o remiză. Echipa oaspete a stricat sărbătoarea în ultimele minute, după ce suporterii napoletani începuseră deja să se bucure.

VIDEO | Fanii lui Napoli începuseră sărbătoarea, dar Salernitana le-a amânat-o

Străzile din Napoli ar fi trebuit să fie cuprinse de sărbătoare după etapa a 32-a a Serie A, dacă formaţia pregătită de Luciano Spalletti ar fi să îşi asigure matematic titlul.

Părea că triumful este iminent, după deschiderea de scor din minutul 62, dar jucătorii Salernitanei aveau alte idei şi au reuşit să le strice ziua gazdelor.

Dia a egalat în minutul 84, iar sărbătoarea lui Napoli a fost amânată încă o etapă cel puţin, deşi pare inevitabil că echipa lui Spalletti va reuşi să cucerească titlul/

Triumful lui Napoli va reprezenta finalul unei perioade de suferinţă pentru una dintre cele mai pasionate baze de fani din Italia, echipa nemaireuşind să câştige campionatul din 1990, când o făcea condusă de Diego Maradona, cel mai mare fotbalist din istoria clubului, al cărui nume este acum purtat de stadionul echipei.

Încă de când a fost deschis scorul în minutul 62, de către Victor Osimhen, fanii napoletani au început să sărbătorească, atât zecile de mii din tribună, cât şi cele din afara arenei.

Nori albaştri de fum au cuprins întreg oraşul, dar Salernitana a stricat sărbătoarea şi şi-a asigurat un punct important în vederea menţinerii în Serie A.

Afla mai multe despre: napoli 

viewscnt
Articole similare