Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liverpool - Tottenham 4-3. Gazdele aveau 3-0 în minutul 15, au fost egalate în prelungiri, dar au dat apoi lovitura! Încă un record pentru Haaland. Rezumatele zilei din PL

VIDEO | Liverpool - Tottenham 4-3. Gazdele aveau 3-0 în minutul 15, au fost egalate în prelungiri, dar au dat apoi lovitura! Încă un record pentru Haaland. Rezumatele zilei din PL

Premier League

Comentarii

Ziua de duminică a oferit noi meciuri spectaculoase în Premier League. Liverpool a trecut de Tottenham cu 4-3, Manchester City a învins la Fulham cu 2-1, în timp ce Newcastle a ”îngropat-o” şi mai adânc pe ultima clasată Southampton, cu o victorie 3-1. Manchester United s-a impus cu ceva mai puţine ”artificii”, 1-0 cu Aston Villa.

Nou record pentru Haaland

Haaland a mai doborât un record. A devenit primul jucător din Anglia din ultimii 92 de ani care dă 50 de goluri pentru echipa sa. City a câştigat la Fulham şi este lider cel puţin până la meciul lui Arsenal.

Manchester City a pornit tare în meciul cu Fulham. Chiar dacă a devenit cel mai bun marcator într-un sezon în istoria Premier League, Haaland este de neoprit - a deschis scorul din penalty în minutul 4.

Chiar şi fără Mitrovic, în continuare suspendat, Fulham a avut soluţii în atac - brazilianul Vinicius a egalat. Alvarez şi-a trecut însă şi el numele pe tabelă şi a stabilit scorul pauzei. A fost şi scorul final.

Tottenham poate primi titlul pentru echipa starturilor dezastruoase de meci în Premier League. După ce acum o săptămână era condusă cu 3-0 după nouă minute, Liverpool a avut nevoie de un sfert de oră pentru a atinge aceeaşi bornă.

Tottenham, din nou dezastruoasă

Curtis Jones a marcat primul pentru ”cormorani”. Spurs a reluat jocul şi a încasat încă un gol în doar 100 de secunde. Diaz a băgat mingea în poartă. Salah a făcut 3-0 din penalty.

Tottenham şi-a revenit însă, uşor-uşor. Kane a marcat al 24-lea gol al său în acest campionat. După pauză, oaspeţii au avut două bare în două minute (54 si 55).

Son şi Romero au fost la centimetri de 3-2. Până la urmă, Son a înscris. Finalul a fost incredibil: Richarlison a făcut 3-3 şi l-a băgat pe Klopp în depresie. Imediat, Jota a înscris pentru 4-4.

Klopp a trecut la polul opus şi a făcut şi întindere de bucurie. Liverpool a câştigat şi a urcat pe 5, chiar în locul lui Tottenham, dar Champions League e la şapte puncte distanţă.

Manchester United a trecut peste egalul cu Tottenahm cu o victorie.  Bruno Fernandes a marcat singurul gol al partidei cu Aston Villa.

upă ce a aruncat în aer bătălia pentru titlu în Serie A cu egalul cu Arsenal, Southampton a amuţit-o şi pe Newcastle. La pauză, conducea pe St James's park cu golul lui Armstrong.

Şocul a durat până la 10 minute după pauză când Wilson a egalat. ”Coţofenele” au fost ajutate de un fost jucător al lui Arsenal - Walcott a marcat în propria poartă. 2 minute mai târziu, Wilson a făcut dubla şi a risipit orice emoţii.

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare