Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Viitorul lui e decis, nu o să îl mai vedem”. OUT de la FCSB! Plecare şoc pentru fostul titular, după ce a ajuns pe lista neagră | EXCLUSIV

”Viitorul lui e decis, nu o să îl mai vedem”. OUT de la FCSB! Plecare şoc pentru fostul titular, după ce a ajuns pe lista neagră | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea derby-ului dintre Universitatea Craiova şi FCSB, Viorel Moldovan a analizat primul 11 trimis în teren de vicecampioană şi a ajuns la concluzia că unul dintre jucătorii care a început sezonul ca titular ar fi foarte aproape de plecare.

FCSB îşi joacă ultima şansă la titlu în derby-ul cu Universitatea Craiova, fiind la şase puncte de liderul Farul Constanţa, înaintea partidei din a şasea etapă a play-off-ului Superligii.

Echipa lui Gică Hagi a remizat dramatic în această rundă, 1-1 cu Sepsi, în urma unui gol în minutul 90, rezultat care le-ar putea permite celor de la CFR şi FCSB să se apropie, din nou.

”Eu cred că viitorul lui la FCSB e decis deja, nu ştiu dacă o să îl mai vedem”

Vicecampioana este prima care joacă dintre cele două, urmând să dea peste Universitatea Craiova, partidă care se vede în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Invitat în studioul Orange Sport înaintea derby-ului, Viorel Moldovan a analizat cele două echipe de start şi s-a legat de una dintre deciziile luate de cei de la FCSB.

Pentru al treilea meci la rând, Andrei Cordea (23 de ani) a fost lăsat pe banca tehnică de către stafful roş-albastru, iar această decizie i-a ridicat semne de întrebare lui Moldovan.

Fostul atacant al echipei naţionale a speculat că ”tricolorul” ar putea fi foarte aproape de finalul drumului la FCSB, întrucât cei din conducere ar fi nemulţumiţi de prestaţiile sale.

Viorel Moldovan a afirmat că nu crede că acesta va mai prinde multe minute în acest sezon şi a sugerat că este evident că ceva nu este în regulă în privinţa situaţiei sale la club.

Plecare iminentă pentru Andrei Cordea?

Eu cred că viitorul lui Cordea la FCSB e decis deja, nu ştiu dacă o să îl mai vedem. Nu ştiu ce contract are, cum are acolo, dar, din câte se pare, cei de acolo sunt nemulţumiţi de Cordea.

A apărut în a doua repriză împotriva Rapidului, a avut o ocazie de a marca, nu a marcat, a oferit prea puţin, e clar că ceva nu e în regulă”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

În ambele sezoane petrecute la Bucureşti, Andrei Cordea a avut parte de un început fulminant, înainte de a se ”pierde” pe parcursul stagiunii.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare