Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O paşte insolvenţa pe CFR Cluj? Anunţ apocaliptic pentru campioană: ”La masa bogaţilor nu mai ajungem”

O paşte insolvenţa pe CFR Cluj? Anunţ apocaliptic pentru campioană: ”La masa bogaţilor nu mai ajungem”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj ar putea risca grave probleme financiare, dacă nu reuşeşte să se califice în cupele europene la finalul acestui sezon. În opinia lui Cristi Borcea, dacă ardelenii vor rata Europa, atunci clubul va ajunge, cel mai probabil, să intre în insolvenţă.

Campioana României în fiecare dintre ultimele cinci sezoane, CFR Cluj se află într-un real pericol în acest an, spre deosebire de ultimele stagiuni, de a rata cupele europene.

Echipa pregătită de Dan Petrescu se află, la momentul actual, pe locul secund în Superligă, la cinci puncte de liderul Farul, doar unul în faţa rivalei FCSB, respectiv trei înaintea Universităţii Craiova.

În contextul în care a pierdut în semifinalele Cupei României împotriva lui Sepsi, care va da peste U Cluj în finală, campioana are nevoie, cel mai probabil, să încheie măcar pe locul doi pentru a fi sigură de prezenţa în cupele europene.

”În grupele Ligii Campionilor nu mai ajungem”

Dacă Sepsi va câştiga Cupa, atunci locul trei din play-off va disputa barajul pentru Conference League cu câştigătoarea barajului dintre primele două clasate din play-out.

Dacă U Cluj va cuceri Cupa, atunci locul trei ar duce direct în preliminarii, în timp ce locul patru va disputa acel baraj, întrucât ”şepcile roşii” nu au drept de joc în Europa.

În orice caz, campioana se află într-o situaţie precară, iar absenţa din cupele europene ar reprezenta o problemă uriaşă pentru formaţia cu cele mai mari salarii din România.

În opinia lui Cristi Borcea, dacă cei de la CFR Cluj vor rata calificarea în cupele europene şi, implicit, încasările de la UEFA, atunci clubului va ajunge să intre în insolvenţă.

O paşte insolvenţa pe CFR Cluj?

”(n.r. dacă nu intră în cupele europene, intră CFR Cluj în insolvenţă?) Eu zic că da. E nevoie de orice echipă în cupele europene. Rapidul dacă stă şi naşul (n.r. Gigi Becali) ia 5 ani campionatul şi nu se duce în grupe…

Din cinci, trei măcar în oricare grupă (n.r. europeană) să acopere de acolo 7-8 milioane de euro pentru că noi în grupele Ligii Campionilor nu mai ajungem. La masa bogaţilor nu mai ajungem. Nu mai avem echipe pentru a juca”, a declarat Cristi Borcea, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare