Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa numită favorită la titlu după remiza dintre Sepsi şi Farul: ”Ea e limpede că trece printr-o criză, ea promite în fiecare an, dar nu se ţine de cuvânt” | EXCLUSIV

Echipa numită favorită la titlu după remiza dintre Sepsi şi Farul: ”Ea e limpede că trece printr-o criză, ea promite în fiecare an, dar nu se ţine de cuvânt” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma remizei dintre Sepsi şi Farul Constantţa, scor 1-1, jurnalistul Cristi Costache a vorbit despre lupta la titlu şi a ajuns la concluzia că tot echipa lui Gică Hagi este favorită la câştigarea Superligii.

Farul Constanţa s-ar fi putut desprinde, cel puţin temporar, la şapte puncte de CFR Cluj, dacă ar fi obţinut o victorie în a şasea etapă din play-off, cu cea mai slab cotată echipă.

”Marinarii” o învinseseră deja pe Sepsi în prima rundă, iar un nou rezultat pozitiv ar fi reprezentat un pas important către titlul, dar, în schimb, jucătorii pregătiţi de ”Rege” au făcut unul greşit.

”Ea e limpede că trece printr-o criză, ea promite în fiecare an, dar nu se ţine de cuvânt”

Andrei Borza a deschis scorul cu şansă în minutul 72, în urma unui şut ratat al lui Louis Munteanu, şi părea că Farul va obţine victoria, chiar dacă a livrat o prestaţie mult sub aşteptări.

Însă covăsnenii i-au stricat bucuria lui Gică Hagi chiar în minutul 90, prin Marius Ştefănescu, care a adus egalarea pentru echipa sa şi un punct onorific.

Aşadar, CFR Cluj şi FCSB s-ar putea apropia la doar două, respectiv trei puncte de lider dacă se impun în meciurile lor, cu Rapid, respectiv Universitatea Craiova.

Chiar şi aşa, Cristi Costache consideră că tot Farul Constanţa este marea favorită la câştigarea titlului, dar nu datorită propriei forţe, ci graţie sezoanelor modeste ale contracandidatelor.

Acesta a evidenţiat că CFR Cluj traversează o perioadă de criză la momentul actual şi că FCSB şi Universitatea Craiova, din nou, şi-au dorit titlul, dar nu au ajuns prea aproape, cel puţin deocamdată.

Echipa numită favorită la titlu după remiza dintre Sepsi şi Farul

Farul încă nu e o echipă închegată 100%, ea a beneficiat de acest traseu surprinzător şi apreciabil şi graţie parcursurilor modeste ale celorlalte, adică CFR-ului e limpede că trece printr-o criză.

Craiova promite în fiecare an, dar nu reuşeşte să se ţină de cuvânt şi FCSB cam în nota ultimilor ani, când nu a putut să ducă până la capăt, deci a avut şi circumstanţe prin are s-a cocoţat acolo, în frunte.

Dar, la ce am văzut până acum, pare să rămână principala la titlu, una peste alta”, a declarat Cristi Costache, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare