Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a făcut diferenţa în favoarea FCSB-ului, în victoria cu Universitatea Craiova. Explicaţia lui Charalambous: ”Cred că ne-am descurcat bine”

Ce a făcut diferenţa în favoarea FCSB-ului, în victoria cu Universitatea Craiova. Explicaţia lui Charalambous: ”Cred că ne-am descurcat bine”

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să obţină o victorie extrem de importantă în a şasea etapă a play-off-ului, după ce a trecut de Universitatea Craiova, scor 2-1. În urma partidei, tehnicianul Elias Charalambous (42 de ani) a fost prezent la flash-interviu şi a tras concluziile pentru echipa sa.

FCSB avea nevoie de o victorie împotriva Universităţii Craiova pentru a îşi menţine speranţele de a câştiga titlul şi a reuşit să obţină rezultatul dorit, chiar dacă a făcut-o cu emoţii.

Roş-albaştrii s-au impus, în cele din urmă, cu scorul de 2-1, profitând de mai multe erori ale oltenilor pentru a câştiga, cea mai mare gafă fiind ratarea uriaşă a lui Ivan de la punctul cu var, care a precedat cu câteva zeci de secunde al doilea gol al vicecampioanei.

”Am vrut să aduc mulţi jucători în ax şi cred că ne-am descurcat bine”

Aşadar, FCSB s-a apropiat la trei puncte de Farul Constanţa, reuşind să urce, cel puţin până luni, pe al doilea loc în play-off, la două lungimi în faţa rivalei CFR Cluj.

Prezent la flash-interviu în urma partidei, Elias Charalambous a tras concluziile pentru echipa sa şi a recunoscut că victoria obţinută de FCSB reprezintă maximul pe care l-ar fi putut obţine din Bănie.

Cipriotul le-a mulţumit fanilor pentru susţinere şi i-a remarcat pe cei doi portari, Ştefan Târnovanu şi Laurenţiu Popescu, pentru prestaţiile reuşite, punctând că diferenţa ar fi fost făcută de faptul că a aglomerat axul central.

Ce a făcut diferenţa în favoarea FCSB-ului, în victoria cu Universitatea Craiova

E o victorie foarte importantă, pe un stadion greu, cu o echipă bună, care a avut fanii de partea ei. Jucătorii au muncit foarte mult, mai ales pentru a apăra rezultatul.

Nu am jucat la fel de bine ca etapa trecută, dar atitudinea a făcut diferenţa şi ne-a adus cele trei puncte. Trebuie să continuăm să ne îmbunătăţim, să muncim.

Nu trebuie să ne gândim departe. Vreau să le mulţumesc suporterilor care au făcut deplasarea de la Bucureşti, vrem să împărţim victoria cu ei.

Să fiu sincer, am analizat primul joc, am văzut ce probleme am avut şi am schimbat pe faza defensivă. Am vrut să aduc mulţi jucători în ax şi cred că ne-am descurcat bine.

Acum, cel mai important este rezultatul. Câteodată, obţii mai puţin decât oferi. Astăzi, cred că am obţinut maximul.

Portarul nostru a prins o zi bună, avem un portar foarte bun, chiar doi portari foarte buni”, a declarat Elias Charalambous, după victoria cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: elias charalambous 

viewscnt
Articole similare