Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la FCSB, extrem de afectat de zvonurile în legătură cu transferul său: ”Nu e uşor să vezi zilnic asta despre tine”

Un fotbalist de la FCSB, extrem de afectat de zvonurile în legătură cu transferul său: ”Nu e uşor să vezi zilnic asta despre tine”

FCSB

Comentarii

În urma victoriei obţinute de FCSB cu Universitatea Craiova, scor 2-1, în care a marcat golul decisiv, Deian Sorescu (25 de ani) a recunoscut că nu mai citeşte presa din România, întrucât este extrem de afectat de zvonurile din jurul transferului său definitiv la vicecampioană.

Lăsat pe bancă la startul meciului cu Universitatea Craiova, în favoarea lui Ovidiu Popescu, Deian Sorescu a fost trimis în teren în repriza secundă în cele din urmă şi s-a dovedit a fi ”arma secretă” a FCSB.

”Tricolorul” a marcat al doilea gol al vicecampioanei, gol ce s-a dovedit a fi decisiv după ce oltenii au reuşit să reducă din diferenţă în prelungirile partidei.

”Nu e uşor să vezi zilnic despre tine că pleci, că rămâi”

Reuşita sa le-a adus victoria roş-albaştrilor, iar, prezent la flash-interviu în urma jocului, fotbalistul a recunoscut că este foarte fericit de prestaţia sa.

Întrebat despre conferinţa controversată a lui Kyros Vassaras, după ce menţionase meciul cu Rapid, Sorescu a afirmat că nu mai citeşte presa din România, întrucât este extrem de afectat de zvonurile din jurul transferului său definitiv la FCSB.

Deian Sorescu, extrem de afectat de zvonurile în legătură cu transferul său

Mă bucur că am reuşit să luăm cele trei puncte şi că am intrat bine. Asta a fost decizia, de nu intra din prima. Sunt fericit că am ieşit sănătos şi că am luat trei puncte.

Asta aveam şi eu în minte, să fiu arma secretă. Aşa s-a făcut echipa, nu sunt supărat, nu am de ce să fiu supărat.

E ceva normal la fotbal, nu ai niciodată un prim '11', se pot schimba jucători. Cel mai mult mă bucur că am luat cele trei puncte şi că am reuşit să marchez.

Oriunde voi juca, voi da 100%. Mai sunt câteva meciuri şi vreau să rămân concentrat. La faza golului, îl cunosc foarte bine pe 'Piticu', pe Pantea, pe colegul meu.

Eu cred că a vrut să dea la poartă. E important că am fost acolo, am urmărit. Jumătate din gol este a lui. S-a discutat mult despre meciul cu Rapid, a fost o săptămâna grea şi pentru noi, ne-am simţit nedreptăţiţi.

(n.r. ai văzut conferinţa de presă a lui Vassaras?) Sincer, nu urmăresc nicio ştire şi nicio conferinţă de presă. Nu e uşor să vezi zilnic despre tine că pleci, că rămâi, că pleci, că rămâi, că te cumpără şi tu să joci meci de meci 90 de minute.

În general nu prea urmăream, dar s-a discutat foarte mult de când am venit, ba că rămân, ba că plec”, a declarat Deian Sorescu, după victoria cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare