Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Ianis Hagi de la Rangers după un ”an oribil”? Anuţul antrenorului, îngrijorător: ”Va fi cea mai mare reconstrucţie din ultimii ani”

Pleacă Ianis Hagi de la Rangers după un ”an oribil”? Anuţul antrenorului, îngrijorător: ”Va fi cea mai mare reconstrucţie din ultimii ani”

Stranieri

Comentarii

După un an şi jumătate de coşmar la Rangers, Ianis Hagi (24 de ani) riscă să fie vândut de clubul scoţian, după ce noul antrenor, Michael Beale (42 de ani) a anunţat că plănuieşte ”cea mai mare reconstrucţie” din ultimii ani.

La fel ca sezonul trecut, Rangers o priveşte cu invidie pe rivala Celtic, care o învinge, cu uşurinţă, în lupta pentru titlu şi câştigă aproape toate meciurile directe.

Duminică, echipa pentru care evoluează Ianis Hagi a fost învinsă de marea rivală în semifinalele Cupei Scoţiei, scor 1-0, pierzându-şi orice şansă de a câştiga un trofeu.

Românul a fost trimis în teren doar în minutul 82, când scorul era deja 0-1, în locul lui Alfredo Morelos.

Adus în noiembrie la club, după o primă parte de sezon modestă sub comanda lui Giovanni van Bronkhorst, Michael Beale va primi şansa de a reconstrui lotul în vară.

”Va fi cea mai mare reconstrucţie din ultimii ani”

Antrenorul, care a făcut minuni în Championship cu QPR înainte de a fi adus la Glasgow, plănuieşte să formeze o echipă în propria sa viziune, astfel că vor urma plecări în masă.

După înfrângerea cu Celtic, Beale a anunţat că la Rangers urmează ”cea mai mare recunstrucţie” din ultimii ani, după un ”an oribil, fără trofee”.

Tehnicianul de 42 de ani a dezvăluit că unii jucători se luptă pentru locul lor în echipă, după ce l-au dezamăgit în mandatul său de până acum.

Antrenorul lui Rangers a încheiat prin a puncta că nu plănuieşte neapărat să dea afară fotbalişti, dar că intenţionează să renunţe mai mulţi dintre aceştia.

Ianis Hagi, OUT de la Rangers după un ”an oribil”?

Un an oribil, fără trofee. Unii dintre jucători luptă pentru viitorul lor. Tricoul lui Rangers e greu, trebuie mare responsabilitate pentru a-l purta.

Va fi cea mai mare reconstrucţie văzută la club în ultimii ani. Nu spun că îi condamn pe băieţi şi îi dau afară. Dar vine vara şi vor fi schimbări mari”, a declarat Michael Beale, după eliminarea din Cupa Scoţiei.

Chiar şi dacă pleacă din Scoţia, Ianis Hagi şi-ar putea găsi cu uşurinţă un angajament într-un campionat important al Europei, având în vedere renumele pe care îl are deja.

Se zvoneşte constant că Galatasray este foarte interesată de transferul său, mai ales că Recep Erdogan ar fi spus că acesta va juca la Istanbul, precum tatăl său.

Celta Vigo şi Borussia Monchengladbach ar mai fi printre echipele interesate de Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare