Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers a bifat un nou pas greşit în Scoţia. Ianis Hagi a fost doar rezervă în meciul pierdut de echipa sa pe terenul lui Aberdeen

Rangers a bifat un nou pas greşit în Scoţia. Ianis Hagi a fost doar rezervă în meciul pierdut de echipa sa pe terenul lui Aberdeen
Comentarii

Glasgow Rangers a pierdut pe terenul lui Aberdeen, scor 0-2, într-un meci din ultima etapă a sezonului regular din Scoţia.

Aberdeen a deschis scorul în minutul 48 prin Liam Scales, care l-a surprins pe McGregor cu un şut-centrare. ”The Reds” şi-au dublat avantajul opt minute mai târziu prin Bojan Miovski, macedoneanul care a ajuns la 16 goluri stagionale. ”Protestanţii” nu au reuşit să marcheze golul de onoare, în ciuda unor ocazii rarisime semnate semnate de Alfredo Morelos.

În urma acestui rezultat. Rangers mai are şanse doar teoretice la titlu, dat fiind faptul că marea rivală Celtic se află pe primul loc, la 13 lungimi distanţă de ”protestanţi”. De cealaltă parte, Aberdeen se află pe locul trei, cu 53 de puncte şi are şase victorii consecutive în campionat. 

Ianis Hagi a fost doar rezevă

Fostul jucător al Fiorentinei nu a fost introdus pe teren de tehnicianul Michael Beale şi rămâne cu doar 106 minute de la revenirea, de după accidentarea ce l-a ţinut departe de gazon un an şi jumătate. În vârstă de 26 de ani, Ianis Hagi este cotat de Transfermarkt la 5.000.000 de euro.

 

 

Afla mai multe despre: hagirangersaberdeen 

viewscnt
Articole similare