Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi nu a mai jucat de o lună pentru Rangers, dar poate ajunge în Bundesliga. Un club uriaş este interesat de mijlocaşul român. Despre cine este vorba

Ianis Hagi nu a mai jucat de o lună pentru Rangers, dar poate ajunge în Bundesliga. Un club uriaş este interesat de mijlocaşul român. Despre cine este vorba
Comentarii

Ianis Hagi ar putea ajunge la Borussia Monchengladbach.

Deşi are contract cu gruparea de pe Ibrox până în 2026, mijlocaşul român ar putea plece de la Rangers chiar din vara acestui an, relatează Rangersnews.uk. În ultima săptămână, Marcus Thuram, Ramy Bensebaini şi căpitanul Lars Stindl au anunţat că în vară se vor despărţi de Borussia Monchengladbach, iar jurnaliştii scoţieni conisderă îl iau în calcul pe Ianis Hagi, ca pe un posibil înlocuitor al mijlocaşului suedez.

Hagi ar putea fi titular după mai bine de două luni

După eşecul din derby-ul cu Celtic, Rangers va primi vizita lui St. Mirren, în penultima etapă din sezonul regular al campionatului scoţian. Ianis Hagi poate profita de absenţa lui Ryan Kent ( accidentat) şi astfel ar avea şansa de a începe o partidă din primul minut, după o pauză de aproape două luni. Ultimul meci în care Hagi a fost pe teren încă de la fluierul de start a fost cel din Cupa Scoţiei contra lui Partick Thistle, câştigat de ”Protestanţi”.

În acest sezon, Ianis Hagi are cinci meciuri pentru Rangers în toate competiţiile, fără să-şi treacă în cont vreun gol sau vreo pasă decisivă. În vârstă de 24 de ani, mijlocaşul român este cotat de Transfermarkt la 5.000.000 de euro.

În campionat, Rangers se află pe locul doi cu 76 de puncte, la 12 lungimi distanţă de Celtic şi mai are şanse doar teoretice la titlu.

Afla mai multe despre: rangershagi 

viewscnt
Articole similare