Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum ar fi schimbat Kovacs soarta derby-ului U Craiova - FCSB: ”Dacă nu făcea el asta, nu venea 2-0. Aici s-a jucat meciul” | EXCLUSIV

Cum ar fi schimbat Kovacs soarta derby-ului U Craiova - FCSB: ”Dacă nu făcea el asta, nu venea 2-0. Aici s-a jucat meciul” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma derby-ului Universitatea Craiova - FCSB 1-2, meci pe care l-a şi comentat, pe Orange Sport 1, Emil Grădinescu a afirmat că Istvan Kovacs ar fi schimbat întreaga soartă a partidei, după ce ar fi acordat un penalty eronat pentru olteni.

FCSB a reuşit să obţină o victorie extrem de importantă pe terenul Universităţii Craiova, care a readus-o la doar trei puncte de liderul Farul Constanţa, cu patru etape rămase.

Vicecampioana s-a impus, însă, cu mari emoţii, după ce a comis două penalty-uri în ultimele minute ale derby-ului, unul ”datorită” fiecărui fundaş central.

Dacă al doilea, care a fost şi transformat de Koljic, comis de Dawa, a fost indubitabil, primul, pentru un presupus henţ la Iulian Cristea, a fost ceva mai controversat.

”Dacă nu dădea Kovacs penalty, nu venea 2-0. Îţi spun sigur”

Reluările arătate la TV nu au fost destul de clare pentru a se putea oferi un verdict cu siguranţă, în timp ce Istvan Kovacs nici nu a fost chemat la monitorul VAR, pentru se uita la fază.

Totuşi, Emil Grădinescu este convins că centralul a luat decizia greşită la acea fază şi a avut o reacţie furibundă la adresa sa, pentru presupusa greşeală comisă.

În plus, cunoscutul comentator a speculat că Istvan Kovacs şi, implicit, ratarea lui Ivan au schimbat decisiv întreaga soartă a acestui meci, întrucât i-au demoralizat complet pe olteni.

În viziunea lui Grădinescu, dacă Kovacs nu ar mai fi acordat penalty, Ivan nu ar mai fi ratat, iar FCSB nu ar mai fi reuşit să profite şi să marcheze pentru 2-0, prin Deian Sorescu.

Cum ar fi schimbat Kovacs soarta derby-ului U Craiova - FCSB

Iar, bineînţeles, un avantaj de doar un gol ar fi fost mai uşor de recuperat, mai ales că Universitatea Craiova a mai primit un penalty în prelungiri, la o ”schemă” defensivă clasică a lui Dawa.

Aici s-a jucat meciul. Eu zic că aici s-a jucat. Vrei să îţi spun ceva? Dacă nu dădea Kovacs penalty, nu venea 2-0. Îţi spun sigur, nu venea 2-0.

Rămânea tot aşa, pentru că Craiova... ăsta e un moment psihologic extrem de important, echipa se blochează, apărarea deja e foarte sus”, a declarat Emil Grădinescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare