Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe a răbufnit la finalul meciului cu FCSB: ”Compagno trebuia eliminat! FCSB a ajuns de două ori la careul nostru. Trebuia să câştigăm”

Eugen Neagoe a răbufnit la finalul meciului cu FCSB: ”Compagno trebuia eliminat! FCSB a ajuns de două ori la careul nostru. Trebuia să câştigăm”galerie foto

Fotbal

Comentarii

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-1 (1-0), duminică, în Bănie, într-o partidă din etapa a 6-a a play-off-ului din Superligă.

Golurile ”roş-albaştrilor” au fost marcate de Andrea Compagno (min. 44) şi Deian Sorescu (min. 84), în timp ce pentru olteni a punctat Elvir Koljic (min. 90+4), din penalty.

  • În minutul 83, Andrei Ivan a executat execrabil o lovitură de la 11 metri. Nu a nimerit poarta!

Eugen Neagoe, la finalul partidei cu FCSB: ”Nici Băsescu n-a avut o asemenea campanie”

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, reclamă faptul că FCSB-ul a avut parte de un arbitraj avantajos, după întregul scandal creat după meciul cu Rapid.

Tehnicianul consideră dă Andrea Compagno ar fi trebuit eliminat în prima repriză. Cu toate acestea, nu s-a întâmplat acest lucru.

În schimb, Andrei Ivan a irosit o lovitură de la 11 metri, cu o execuţie lamentabilă, iar şansele oltenilor la titlu s-au evaporat după această partidă.

Eugen Neagoe consideră că FCSB a tras de timp din minutul 50 şi a reuşit să marcheze două goluri cu doar un şut pe poartă, exceptând lovitura de cap a lui Compagno.

În momentul în care joci cu FCSB şi îţi creezi atâtea ocazii, bară, acel penalty al lui Ivan... Dacă marcam acel penalty, sunt convins că puteam câştiga. Cei de la FCSB au tras de timp din minutul 50.

Acum, ar trebui să mai vorbim şi alte lucruri, dar chiar nu-mi place. E jenant. Înaintea acestui meci s-a făcut o campanie... Nici Băsescu nu cred că a avut o aşa campanie, cum s-a discutat în fiecare zi de un fault. Armaş era desfigurat.

Compagno trebuia să primească al doilea galben când a ridicat piciorul, dar nu primeşte nimic, că mai avea unul. Ăsta este fotbalul. Dacă trebuie să facem gură, să urlăm, să facem circ, aia e. 30.000 de oameni în tribună.

Este altul cursul jocului dacă rămâne FCSB în 10. Şi aşa, în 11, au ajuns de două ori la careul nostru. Dacă noi am ratat ocazii mari...

(n.r. - dacă a fost afectat meciul de acele discuţii) Da, bineînţeles. Normal. Când se vorbeşte o săptămână despre asta. Tot respectul pentru Istvan, e un arbitru de top. Eu nu am vorbit de Kovacs. Eu am zis tot ce s-a întâmplat în săptămâna premergătoare acestui joc.

Portarul trebuia avertizat din minutul 50, se muta dintr-o parte în alta, să degajeze. Asta făcea. Ce, nu s-a întâmplat aşa? Am văzut eu alt meci? Asta am văzut, că FCSB a avut un şut pe poartă, la golul doi. Au marcat două goluri dintr-un şut.

Ăsta este fotbalul. Noi ne-am creat ocazii, am jucat fotbal, am încercat să câştigăm acest joc, dar nu am reuşit. Am făcut două greşeli, am primit acele două goluri.

Am ieşit din lupta pentru titlu. Mai sunt şanse matematice, dar acum îmi doresc să fie băieţii sănătoşi şi mă gândesc la meciul de săptămâna viitoare de la Cluj, cu CFR-ul.

Sigur, şi eu mi-aş dori un arbitraj cum am avut în această seară. Rămâne să vedem. Suntem prea mici, nu putem schimba nimic. Asta este realitate. Cu ce pot eu să schimb? Dacă vorbesc, dacă ţip Nu pot să fac asta.

Am jucat şi eu fotbal, foarte mulţi ani. Nu sunt paraşutat de undeva, pe terenul de fotbal. Chiar văd anumite lucruri. Chiar vreau la Cluj un arbitraj cum a avut FCSB în această seară. Compagno trebuia eliminat, clar. Despre ce vorbim?

La Creţu, nu am comentat nimic. Ei făceau faulturi şi nu au primit galbene. Faultau la fiecare fază şi nu erau avertizaţi. Eu sunt prea mic. Dacă mai scot două cuvinte, mă mai şi suspendă. S-a făcut o campanie, de dimineaţă până seara.

I-am încurajat. Fotbalul nu se opreşte aici. Mai avem patru etape, trebuie să acumulăm puncte cât mai multe, pentru că putem să mai urcăm în clasament.

Toţi jucătorii mari ratează penalty-uri. Şi Ivan. Şi-n prima repriză a fost un moment important, la bara lui Markovic. Ăsta este fotbalul. Ce pot să mai spun? Am pierdut, este nedrept, dar nu mai pot schimba nimic.

Asta nu mi-a plăcut, toată săptămâna s-a vorbit de o fază. La meciul de la Voluntari, acel băiat, Edjouma, nu a fost eliminat, a jucat în următoarea etapă şi a marcat. Dar nu s-a mai discutat atâta”, a declarat Eugen Neagoe, la finalul partidei cu FCSB.

Clasament Superligă, play-off:

Afla mai multe despre: universitatea craiova - fcsb 

viewscnt
Articole similare