Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la FCSB, desfiinţat după victoria cu Universitatea Craiova: ”Cum poţi să faci aşa ceva? Nu înţeleg ce e în capul lui” | EXCLUSIV

Un fotbalist de la FCSB, desfiinţat după victoria cu Universitatea Craiova: ”Cum poţi să faci aşa ceva? Nu înţeleg ce e în capul lui” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, comentatorul Emil Grădinescu l-a desfiinţat pe unul dintre fundaşii centrali ai FCSB, Joyskim Dawa (27 de ani) pentru penalty-ul pe care a putut să îl comită în derby-ul câştigat la limită cu Universitatea Craiova.

FCSB a reuşit să se impună la limită în duelul cu Universitatea Craiova, în mare parte datorită ratării halucinante a lui Andrei Ivan de la punctul cu var, la primul penalty al oltenilor.

Istvan Kovacs acordase controversat o lovitură de la 11 metri, pentru un presupus henţ al lui Iulian Cristea, însă oltenii nu au profitat de şansa lor, iar FCSB imediat a punctat pentru 2-0.

”Cum poţi să faci aşa ceva? Nu înţeleg ce e în capul lui”

Ulterior, în prelungiri, Universitatea Craiova a mai primit o lovitură de la 11 metri, aceasta mult mai evidentă decât precedenta, în urma unei trageri de tricou a lui Dawa asupra lui Raul Silva.

Iniţial, centralul Istvan Kovacs nu a dictat penalty-ul, dar, desigur, VAR a intervenit, iar Elvir Koljic a redus din diferenţă, chiar dacă în cele din umă a fost prea târziu pentru gazde.

Invitat în studioul Orange Sport, Emil Grădinescu l-a desfiinţat pe Joyskim Dawa, pentru o nouă eroare defensivă în stilul său caracteristic.

Joyskim Dawa, desfiinţat după victoria cu Universitatea Craiova

Hai să vorbim despre alte lucruri (n.r. în afară de arbitraj), vă rog. Hai să vorbim de ce e în mintea lui Dawa. Cum poţi să faci aşa, când ai camere pe tine, ai VAR, ai arbitru şi ai făcut de atâtea ori?

Ai tras de tricou şi atâtea penalty-uri ai comis... nu înţeleg ce e în capul băiatului ăstuia. Plus că aici e iar o discuţie care am văzut că se face şi protestează abitir, vehement, suporterii FCSB-ului.

Nu este offside. Deşi Silva e în poziţie de offside, nu am încredere în liniile astea, dar, deşi este în poziţie de offside, pentru că e faultat când mingea e departe de el, se ia faultul.

Care este ironia sorţii: la aceeaşi poartă, în urmă cu trei ani parcă, e faultat Vinicius de Găman, la centru este Haţegan, offside la Vinicius, dar Haţegan dă corect penalty.

Iae eu fac scandal, ca fraierul, pentru că nu ştiam noua interpretare a acestui offside, noroc că m-a sunat Haţegan seara şi mi-a explicat băiatul, <<stai în banca ta>>”, a declarat Emil Grădinescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: joyskim dawa 

viewscnt
Articole similare