Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţie senzaţională a lui MM, după ce un fan al Craiovei i-a cerut o poză cu fularul Universităţii! Toată lumea a început să râdă

VIDEO | Reacţie senzaţională a lui MM, după ce un fan al Craiovei i-a cerut o poză cu fularul Universităţii! Toată lumea a început să râdă

FCSB

Comentarii

MM Stoica a fost prezent pe Ion Oblemenco, la meciul Universitatea Craiova - FCSB 1-2, iar după partidă şi-a rupt puţin timp pentru a face poze cu suporterii. Managerul general al vicecampioanei a avut o reacţie senzaţională după ce un fan i-a cerut o poză cu fularul echipei oltene.

FCSB a reuşit să obţină o victorie extrem de importantă în calculele pentru titlu, după ce a profitat de pasul greşit al Farului Constanţa şi a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-1.

Rezultatul obţinut a readus-o pe vicecampioană la numai trei puncte de lider şi, cu patru etape rămase, roş-albaştrii încă speră că se vor putea ”strecura” pe primul loc.

Prezent pe Ion Oblemenco pentru derby, MM Stoica s-a dus, în urma meciului, să facă poze şi să vorbească cu suporterii, majoritatea dintre ei fani ai Universităţii Craiova.

Oficialul FCSB a avut o reacţie fabuloasă după ce un suporter i-a cerut să facă o poză, mai întâi cu fularul Universităţii, apoi cu o şapcă cu însemnele echipei oltene.

VIDEO | Reacţie senzaţională a lui MM, după ce un fan al Craiovei i-a cerut o poză cu fularul Universităţii

Fan: Cu fularul, facem cu fularul?

MM: Nu...

Fan: Cu şapca!

MM: Voi sunteţi cu Puma, eu sunt cu Nike!

FCSB menţine preiunea pe Farul şi speră la titlu

Deşi părea că vicecampioana a ieşit din luptă după ultime etapă, pasul greşit al Farului le-a dat noi sperane roş-albaştrilor, iar aceştia cred în şansele lor.

După victoria de pe Oblemenco, Ştefan Târnovanu a afirmat că FCSB se gândeşte serios că poate cuceri, în sfârşit, campionatul.

O seară foarte frumoasă, pentru că am câştigat cele trei puncte. Ne-am apropiat de Farul, mă bucur. Mai avem patru meciuri, trebuie să le jucăm la fel, să fim la fel de maturi pe final şi să luăm de fiecare dată cele trei puncte.

E o luptă care se va ţine până în ultima etapă. Sunt trei puncte. Dacă Farul se va încurca măcar o dată pe lângă victoria pe care o vom obţine noi la ei, vom fi campioni. Cred că avem o echipă matură. Avem şi noi tinerii noştri foarte talentaţi”, a declarat Ştefan Târnovanu, la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare