Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu acuză din nou arbitrajul: ”Un penalty foarte uşor acordat. E a treia oară. Nu înţeleg cum să fie 3-1 când am jucat numai noi”

Dan Petrescu acuză din nou arbitrajul: ”Un penalty foarte uşor acordat. E a treia oară. Nu înţeleg cum să fie 3-1 când am jucat numai noi”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu (55 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit în Giuleşti în faţa celor de la Rapid Bucureşti.

CFR Cluj a pierdut disputa cu Rapid, scor 1-3, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Pentru Rapid au marcat Dugandzic (9 - penalty şi 45+2) şi Kait (12), iar pentru CFR a înscris Braun (15).

Reacţia lui Dan Petrescu după Rapid - CFR Cluj 3-1: ”Un penalty foarte uşor acordat. E a treia oară”

La finalul meciului din Giuleşti, Dan Petrescu a fost extrem de nemulţumit de rezultatul meciului, dar i-a plăcut evoluţia jucătorilor săi, mai ales în prima repriză.

Acesta a acuzat din nou arbitrajul, în special la faza penalty-ului din care Dugandzic a deschis scorul.

De asemenea, antrenorul campioanei a avut numai cuvinte de laudă pentru Alin Fica, jucător pe care îl vede cel mai mare câştig pentru clujeni după meciul cu Rapid.

În ciuda faptului că a ajuns la cinci puncte în spatele liderului Farul, Dan Petrescu încă mai crede în titlu.

”Suntem foarte supăraţi. Am început de la 0-2. Un penalty foarte uşor acordat. E a treia oară. După aceea a fost o singură echipă pe teren. La pauză nu înţelegeam cum e 3-1 când am jucat numai noi.

În prima repriză, apărarea noastră a fost de cascadorii râsului. Să ai trei faze, trei goluri este ceva... Scorul nu reflectă ceea ce a fost pe teren. Mi se pare un penalty acordat foarte uşor.

Fica a fost cel mai bun jucător al nostru. A jucat excepţional. Nu mă aşteptam. E un câştig pentru echipă, pentru club. E câştigul nostru cel mai mare.

Suntem pe locul 3. Asta e realitatea. Eu nu voi ceda. Până când matematic se poate, 100% nu voi ceda. Voi încerca. Acum, dacă jucătorii vor ceda, asta e. Eu nu voi dormi nopţile, voi încerca să lupt.

Yeboah e terminat moral de acea chestie. Semnase cu Slavia, iar din acel moment n-a mai fost acelaşi jucător. Încă suferă, e un copil, are 19 ani. Fizic are bine, dar moral nu.

(n.r. despre viitorul său la CFR) E la cald, nu putem să vorbim. Acum suntem supăraţi. Dacă ai rezultate rămâi, dacă nu, pleci.

Să vedem ce se va întâmpla la finalul sezonului. Mai am un an contract, nu pot pleca de capul meu. Venim după o înfrângere care nu mi-a picat bine”, a declarat Petrescu, după meci.

În urma acestui eşec, CFR Cluj a rămas pe locul 3 în play-off, cu 38 de puncte. Primele două clasate, Farul şi FCSB, au 43, respectiv 40 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare