Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul sau nimic. Surprizele lui Dan Petrescu pentru Adi Mutu, în Rapid - CFR: doi jucători cu doar 7 meciuri în acest sezon la campioană

Totul sau nimic. Surprizele lui Dan Petrescu pentru Adi Mutu, în Rapid - CFR: doi jucători cu doar 7 meciuri în acest sezon la campioană

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu (55 de ani), a pregătit două surprize în echipa de start pe care o va trimite în teren în duelul din Giuleşti cu Rapid.

Rapid şi CFR Cluj se întâlnesc în această seară, de la ora 20:30, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Meciul este în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Este partida care încheie runda inaugurală a returului din această ediţie de play-off.

Cu puţin timp înainte de fluierul de start al duelului, cei doi antrenori, Adi Mutu, respectiv Dan Petrescu, au trimis echipele de start pentru acest joc.

Ori la bal, ori la spital. Dan Petrescu aruncă în teren doi jucători cu doar şapte meciuri în total la CFR în acest sezon

Dacă la Adi Mutu nu sunt mari surprize, cu excepţia lui Bamgboye, titularizat în al doilea meci la rând, ceea ce surprinde în mod real vine din primul ”11” al lui Dan Petrescu.

Antrenorul celor de la CFR Cluj a ales să mizeze încă din primul minut în deplasarea din Giuleşti pe doi jucători care nu au prins multe minute sub cârma sa, ci doar şapte meciuri: Bogdan Ţâru (29 de ani) şi Alin Fica (21 de ani.

Primul dintre cei doi este fundaşul central adus la începutul acestui an de la polonezii de la Jagiellonia, iar în România a fost crescut de Gică Hagi la Viitorul. A jucat doar patru meciuri la CFR.

Cel din urmă, Alin Fica, este un tânăr mijlocaş central, dar care nu a avut aproape deloc şanse sub comanda lui Petrescu. În acest sezon a bifat doar trei meciuri pentru CFR.

Dar Dan Petrescu a decis să-i arunce în teren pe cei doi încă din primul minut în duelul cu Rapid din Giuleşti cel mai probabil pentru a le da timp de odihnă şi titularilor incontestabili ai CFR-ului.

Echipa de start aruncatde Dan Petrescu la CFR Cluj în partida cu Rapid, din Giuleşti:

  • CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Ţâru, Braun - Muhar, Boateng, Fica, - Janga, Bîrligea, Krasniqi; Rezerve: Sava, Bălan, Kolinger, Hoban, Yeboah, Bordeianu, Peteleu, Cvek, Maglica; Antrenor: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescugiulesti 

viewscnt
Articole similare