Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mâine-poimâine se duc şi bujiile alea trei mai în vârstă”. Legenda Rapidului, cuvinte dure pentru jucătorii lui Mutu: ”Purtători ilegali de tricouri”

”Mâine-poimâine se duc şi bujiile alea trei mai în vârstă”. Legenda Rapidului, cuvinte dure pentru jucătorii lui Mutu: ”Purtători ilegali de tricouri”

Rapid

Comentarii

Rică Răducanu (76 de ani) i-a pus la punct pe jucătorii Rapidului, la adresa cărora nu s-a ferit de cuvinte, înaintea ultimelor meciuri din acest play-off.

Rapid va juca diseară derby-ul cu CFR Cluj, de la ora 20:30, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Meciul este în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Înaintea duelului care va închide prima etapă din returul play-off-ului, Rică Răducanu a vorbit despre situaţia lotului pe care îl are la dispoziţie Adi Mutu.

”Mâine-poimâine se duc şi bujiile alea trei mai în vârstă”. Legenda Rapidului, cuvinte dure pentru jucătorii lui Mutu: ”Unii sunt purtători ilegali de tricouri”

Fostul mare portar al Rapidului i-a criticat pe majoritatea jucătorilor din echipa actuală, inclusiv pe goalkeeper-ul Horaţiu Moldovan, care a greşit frecvent în ultima perioadă.

Totodată, Răducanu i-a pus la zid şi pe cei trei veterani din apărarea Rapidului: Cristi Săpunaru (39 de ani), Dragoş Grigore (36 de ani) şi Junior Morais (36 de ani), cărora le-a găsit o nouă poreclă: ”cele trei bujii”.

"Eu voiam campionatul, dar acum aşa aş vrea, pe locul 3. E bine şi aşa, la ce avem... mâine-poimâine se duc şi bujiile alea trei mai în vârstă şi s-a dus dracu' tot. Jucăm în trei bujii, tată!

E bine unde suntem. Dacă luăm şi noi la UEFA ceva (n.r un loc european), iar conducerea mai trage să scoată ceva, ar fi foarte bine.

Toţi rapidiştii ar fi vrut, dar dacă nu merge, ce să facem? E bine cu ce avem, nu sunt jucători... unii sunt purtători ilegali de tricouri. Eu vă zic că e foarte bine la ce e la Rapid.

Ce jucător să-mi placă, măi, tată? Ăsta mic, Moldovan, mai scoate şi el nişte mingi, dar greşeşeşte. Nu poţi să zici că e unul de bază. Săpunaru e valoros, dar gata, ce vrei, 40 de ani?!", a declarat Răducanu, conform Playsport.

În momentul de faţă, Rapid a acumulat 31 de puncte după victoria din derby-ul cu FCSB, dar ocupă în continuare locul 5 în play-off.

În cazul unui succes pe teren propriu cu campioana CFR Cluj, giuleştenii s-ar apropia la un singur punct de Universitatea Craiova, ocupanta poziţiei a patra.

Afla mai multe despre: rapidmutu raducanu 

viewscnt
Articole similare