Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rapid împlineşte 99 de ani. Ce a spus Rică Răducanu la sărbătoarea din Giuleşti

VIDEO Rapid împlineşte 99 de ani. Ce a spus Rică Răducanu la sărbătoarea din Giuleşti

Rapid

Comentarii

Rapid aniversează azi 99 de ani de înfiinţarea clubului. În Giuleşti e sărbătoare!

Rapid împlineşte 99 de ani. Ce a spus Rică Răducanu la sărbătoarea din Giuleşti

Rapid aniversează azi 99 de ani de înfiinţarea clubului. Cu ocazia acestei sărbători, fanii Rapidului şi-au făcut simţită prezenţa pe noul stadion din Giuleşti.

25 iunie 1923 este data la care a luat naştere Rapid. La acest eveniment participă invitaţi importanţi pentru istoria clubului: Necula „Rică” Răducanu, Ion „Puiu” Ionescu, Ion Motroc sau Viorel Kraus, însă vor apărea şi alte nume surpriză.

”Rapiduleţu nostru este mare, îl iubim, nu trebuie să mai explicăm treaba asta, eu sunt născut obligat în Giuleşti şi tot în Giuleşti stau şi toata ziua sunt aici.

Cine mai face un stadion ca al nostru. În prumul rând, tată, avem şi echipă în A, aşa cum este, e bine, eu sunt mulţumit acum, dar să sperăm că este mai bine.

Am trăit cu suporterii ăştia ai noştri, care sunt mereu alături. Am jucat pe toate stadionale de la început, am jucat pe Giuleşti aici, peste tot”, a declarat Rică Răducanu.

Cartea «Glasul roţilor de tren», este relansată şi preţul este de 25 de lei. 

Rapid a revenit anul acesta în Liga I, unde a strâns 15 victorii, 14 egaluri şi 10 înfrângeri.

Odată cu venirea lui Dan Şucu în acţionariatul echipei din Giuleşti, pretenţiile au crescut. Astfel, echipa antrenată de Adrian Mutu va trebui să se califice în play-off-ul Ligii 1 şi să obţină Cupa României. 

”Anul acesta vom avea la dispoziţie aproximativ 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să generăm veniturile din liniile de business. Dacă nu vom reuşi, sumele respective vor trebui generate de către proprietari. Este normal ca Daniel Niculae să ştie sumele pe care se bazează, pentru a face planuri.

Pentru sezonul 2023-2024, bugetul va fi de 10 milioane de euro, iar în sezonul următor va fi de 14 milioane şi până la 24 mai e puţin. Obiectivele stabilite sunt pentru următorii doi ani, sperăm să câştigăm campionatul”, a spus Dan Şucu la conferinţa de prezentare. 

 

Afla mai multe despre: rapidrica raducanu 

viewscnt
Articole similare