Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir aruncă ”bomba”: ”Gigi Becali nu mai are nimic, a dat tot”. Care ar fi adevăratul motiv al deciziei

Dumitru Dragomir aruncă ”bomba”: ”Gigi Becali nu mai are nimic, a dat tot”. Care ar fi adevăratul motiv al deciziei

Fotbal

Comentarii

Dumitru Dragomir (76 de ani) este convins că alegerea lui Gigi Becali (64 de ani) de a-şi vinde acţiunile de la FCSB are în spate un motiv mult mai puternic decât supărarea pe arbitrii.

”Nea Mitică” consideră că Gigi Becali îşi ia măsuri majore de precauţie pentru a se proteja în cazul proceselor pe rol pe care încă le are şi unde ar putea avea surprize neplăcute.

Gigi Becali a creat o diversiune?

În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a înstrăinat toate acţiunile pe care le deţinea la FCSB, fără a anunţa şi numele noului proprietar.

Din informaţiile Orange Sport, noul patron de la FCSB este sora omului de afaceri, Domnica Geambazi, mama lui Vasi Geambazi.

”Oracolul din Bălceşti” a declarat, cu jumătate de gură, faptul că Gigi Becali a aplecat la strategia înstrăinării averii de teama unor procese pe care ar putea să le piardă şi care ar putea avea repercusiuni majore financiare.

Tot ale lui sunt acţiunile. Şi dacă i le-a dat doamnei (n.r. Geambazi) ce s-a schimbat? Dacă i le dădea lui Vasi (n.r. - Geambazi) sau surorii lui, nu este acelaşi lucru? Tot el este. Dacă mâine spune, la ora 12:00 noaptea mută acţiunile.

Vasi Geambazi iese din cuvântul lui Gigi Becali cât trăieşte Gigi? Ce Dumnezeu! Convingerea mea este că Gigi Becali nu mai are nimic. A dat tot. Vrea să se protejeze şi de acest proces.

Are un proces cu ăştia. Îl aleargă unii. Este ciudată România asta. Nu ne liniştim deloc. Aş comenta mult pe tema asta, dar nu mai vreau. Am o gaşcă de prieteni care îmi spun că am devenit avocatul lui Gigi Becali.

Nu mai vreau să fiu avocat, că nu mă plăteşte. Să mă plătească. Vorbesc doar la superlativ de el şi nu mi-a dat un telefon. Nu ştiu de ce să îţi înstrăinezi acţiunile. Gigi este imprevizibil şi nu ştie nimeni ce gândeşte şi ce face”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare