Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | FCSB are un nou patron. Mihai Stoica a confirmat: ”E gata! S-a făcut cedarea”

BREAKING NEWS | FCSB are un nou patron. Mihai Stoica a confirmat: ”E gata! S-a făcut cedarea”

Fotbal

Comentarii

Mihai Stoica a aruncat ”bomba”: Gigi Becali a cedat acţiunile şi nu mai are nicio funcţie la FCSB.

Gigi Becali nu mai este patronul celor de la FCSB

Mihai Stoica a anunţat, în studiourile Orange Sport, că FCSB are un nou patron. Nu a dorit să facă public numele ”urmaşului” lui Gigi Becali, însă, cel mai probabil este vorba de cineva din familia omului de afaceri.

De asemenea, MM nu mai este manager general, ci preşedinte al Consiliului de Administraţie, adică numărul 1 în club.

Din 24 aprilie sunt noul preşedinte al Consiliului de Administraţiei la FCSB, în locul lui Gigi Becali. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcţia. A zis clar ca nu se mai uită la meciuri. Era pe Sfântul Munte (n.r. - Muntele Athos). E pe zone înalte

(n.r. - Sunt şanse mai mari la titlu aşa?) Ar fi fost altele şansele la titlu dacă nu lua deciziile ”corecte” Feşnic. Dar le-a luat, iar şansele noastre au scăzut drastic. Sunt infime acum. 

Care patron.  Fost patron. Gigi a cedat şi acţiunile. (Costache: Vă paşte insolvenţa) Nu, e cineva care stă bine financiar. (n.r. - Despre cine este vorba?) Acum vrei sa-ti dau toate informaţiile. A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea. Zilele trecute. Nu m-am ocupat ca să îţi zic exact când.

(n.r. - cum te înţelegi cu noul patron) Trebuie să ne aşezăm la masă să discutăm. Sper să am loc confortabil”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare