Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Andrei Ivan, după penalty-ul irosit în meciul cu FCSB: ”Am nevoie de mai mulţi hateri!”

Prima reacţie a lui Andrei Ivan, după penalty-ul irosit în meciul cu FCSB: ”Am nevoie de mai mulţi hateri!”

Fotbal

Comentarii

Andrei Ivan (26 de ani) s-a făcut de râs, duminică seară, în partida pe care echipa sa, Universitatea Craiova, a pierdut-o pe teren propriu împotriva celor de la FCSB, scor 1-2 (0-1), într-o partidă din etapa a 6-a a play-off-ului din Superligă.

Andrei Ivan şi-a asumat executarea unei lovituri de la 11 metri, la 1-0 pentru FCSB, însă execuţia sa a fost una dezastruoasă. Nimeni nu înţelege cum a putut să lovească balonul, astfel încât să se ducă la metri buni depărtare de ţintă.

Andrei Ivan a reacţionat după penalty-ul ratat

Probabil exasperat de valul de critici ce s-a abătut asupra sa - deoarece este considerat principalul vinovat al înfrângerii cu FCSB - Andrei Ivan a simţit să reacţioneze printr-un filmuleţ postat pe contul personal de Instagram.

Atacantul oltean s-a folosit de un discurs al legendarului Zlatan Ibrahimovic în încercarea de a le închide gura celor care l-au desfiinţat în urma penalty-ului irosit.

Dacă vrei să fiu băiatul rău, voi fi băiatul rău. Dacă vrei să fiu băiatul bun, voi fi băiatul cel bun. Dar nu am nicio problemă să fiu amândouă.

Uneori e mai bine să fii băiatul cel rău pentru că atunci ştii cu adevărat ce crede o persoană despre tine. Pentru că atunci când ei spun că te plac, nu ştii dacă te plac cu adevărat, dar atunci când îţi spun că te urăsc, ştii cu adevărat că te urăsc.

I-am făcut pe cei care mă urăsc să devină fanii mei. Asta e problema mea. Am nevoie de mai mulţi hateri”, declara Zlatan Ibrahimovic în videoclipul postat de Andrei Ivan pe contul de Instagram.

VIDEO: Rezumat Universitatea Craiova - FCSB 1-2

Afla mai multe despre: universitatea craiova - fcsbandrei ivan 

viewscnt
Articole similare