Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru nu s-a mai putut abţine când l-a văzut pe Andrei Ivan cum a bătut penalty. Cum a reacţionat patronul Craiovei | VIDEO EXCLUSIV

Mihai Rotaru nu s-a mai putut abţine când l-a văzut pe Andrei Ivan cum a bătut penalty. Cum a reacţionat patronul Craiovei | VIDEO EXCLUSIV
Comentarii

Mihai Rotaru a fost foarte dezamăgit după ce Andrei Ivan a ratat un penalty pentru Universitatea Craiova, într-un derby cu Rapid.

Universitatea Craiova a făcut un meci bun cu FCSB, dar a pierdut cu 2-1. Un moment important s-a petrecut în minutul 83, când Universitatea Craiova a primit o lovitură de la 11 metri.

Andrei Ivan a ratat acel penalty după o execuţie ratată în totalitate.

Mihai Rotaru s-a enervat când a văzut ratarea lui Andrei Ivan

Jucătorii lui Eugen Neagoe au dominat derby-ul cu FCSB şi şi-a creeat câteva ocazii mari de gol.

Totuşi, oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, prin Compania, care a reluat cu capul o centrare din corner.

Unul dintre cele mai importante momente ale meciului s-a petrecut în minutul 82, când FCSB conducea cu 1-0. Universitatea Craiova a primit penalty după un henţ controversat la Iulian Cristea.

Cel care a luat balonul să bată a fost Andrei Ivan, primul executant de la Universitatea Craiova. Însă Andrei Ivan a ratat după ce a lovit ciudat mingea, care s-a dus la doi metri de poartă.

Toţi suporterii Universităţii Craiova se aşteptau la golul egalării, însă au avut parte de o mare dezamăgire.

La fel de supărat a fost şi Mihai Rotaru, acţionarul majoritar al Universităţii Craiova. Omul de afaceri pur şi simplu a părăsit nervos locul în care a stat în picioare tot meciul.

La un minut distanţă de la ratarea lui Andrei Ivan, FCSB a făcut 2-0 prin Deian Sorescu.

Universitatea Craiova a primit încă un penalty, în prelungiri, transformat de Koljic, însă golul a venit prea târziu pentru a mai putea schimba ceva din soarta celor trei puncte.

Sorin Cârţu a mers în vestiar să-l încurajeze pe Andrei Ivan

Atacantul în vârstă de 26 de ani a fost foarte afectat după ce a ratat acea lovitură de la 11 metri, care ar fi putut să schimbe parcursul partidei.

Sorin Cârţu spune că a simţit nevoia să meagă la vestiar şi să-l încurajeze pe Andrei Ivan, care era în continuare supărat:

”Şi eu sunt dezamăgit de rezultat, pentru că este o înfrângere nemeritată la cum s-au desfăşurat ostilităţile în teren.

Şi în prima repriză termini în dezavantaj când adversarul ajunge o dată la poartă. Pe urmă, tot ce s-a întâmplat şi în repriza a doua... din păcate, meciuri de tipul ăstuia se pierd la nişte detalii la care astăzi seară (n.r. duminică seară) nu am stat atât de bine.

Acum am vorbit în vestiar, se întâmplă, au ratat fotbalişti mari şi în momente mai tensionate decât a fost această partidă”, a spus Sorin Cârţu.

Afla mai multe despre: mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare