Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe s-a dus să-l salute pe Mihai Pintilii. Ce i-a explicat lui Charalambous | VIDEO EXCLUSIV

Eugen Neagoe s-a dus să-l salute pe Mihai Pintilii. Ce i-a explicat lui Charalambous | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Eugen Neagoe a ţinut să-l salute şi pe Mihai Pintilii înainte de Universitatea Craiova - FCSB.

Înainte de fluierul de start, Eugen Neagoe şi Elias Charalambous au făcut schimb de amabilităţi.

Antrenorul Universităţii Craiova a venit să-l salute pe omologul său de la FCSB, însă nu l-a uitat nici pe Mihai Pintilii.

Neagoe i-a explicat lui Charalambous de ce vrea să-l salute pe Mihai Pintilii

Zâmbitor, Eugen Neagoe a venit să dea mâna cu Elias Charalambous înainte de startul meciului Universitatea Craiova - FCSB.

Cei doi s-au salutat, s-au îmbrăţişat şi au stat un pic de vorbă şi Neagoe i-a transmis lui Charalambous că vrea să-l salute şi pe Mihai Pintilii.

Deşi nu se obişnuieşte ca un antrenor principal să-i salute şi pe secunzii echipei rivale, Eugen Neagoe i-a explicat lui Charalambous motivul pentru care vrea să facă acest gest:

”Mihai este prietenul meu”, i-a explicat Eugen Neagoe lui Charalambous.

Neagoe i-a povestit antrenorului FCSB-ului cum că îl ştie pe Mihai Pintilii încă de când era secundul lui Victor Piţurcă la echipa naţională.

Universitatea Craiova - FCSB 1-2

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii.

Gazdele au controlat prima repriză, în care bucureştenii nu au avut şanse clare de gol. În minutul 14 Markovic a reluat balonul din plonjon, cu o lovitura de cap, iar Târnovanu a respins în bara transversală.

Cei care au deschis scorul au fost însă bucureştenii, în minutul 44, când Florinel Coman a executat un corner, Compagno s-a desprins de Raul Silva şi a înscris cu capul, la colţul scurt.

Repriza secundă s-a jucat la un alt nivel, cu un consum de energie mult mai mare. În minutul 80 Iulian Cristea a respins cu mâna din propriul careu, iar arbitrul Istvan Kovacs a consultat sistemul VAR şi a acordat penalti.

A executat foarte slab Andrei Ivan, care a trimis pe lângă poartă în minutul 83. La faza următoare, Sorescu a majorat sccrul la 2-0 din pasa lui Pantea şi a făcut 2-0 în minutul 84.

Craiova a mai primit un penalti pentru un fault al lui Dawa la Raul Silva şi Elvir Koljic a transformat, reducând din diferenţă.

 

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare