Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ajuns să arate Minala, jucătorul de 26 de ani care ar avea, de fapt, 52 de ani. A fost aproape de U Craiova

Cum a ajuns să arate Minala, jucătorul de 26 de ani care ar avea, de fapt, 52 de ani. A fost aproape de U Craiovagalerie foto

Campionate

Comentarii

Joseph Minala a ajuns acum la 26 de ani şi, dacă s-ar confirma că a minţit în privinţa vârstei, ar avea, de fapt, 52 de ani.

Joseph Minala a ajuns la Lazio în urmă cu 10 ani, la doar 16 ani şi a fost considerat o mare speranţă. Mai ales că avea un fizic impunător pentru vârsta sa.

Însă tocmai fizicul i-a adus şi probleme. Au început atunci să circule părerile despre Minala că ar fi mai în vârstă decât o arătau documentele sale.

Totul a culminat cu un articol publicat de un site african, care susţinea că Joseph Minala ar avea, de fapt, 42 de ani, nu 16, cum susţinea el.

Joseph Minala joacă acum în Letonia, dar nu prea prinde minute

În prezent, Joseph Minala are 26 de ani, dar, dacă ar fi să ne luăm după zvonuri, ar avea 52 de ani. El n-a reuşit niciodată să confirme statutul de mare speranţă şi cariera sa a luat-o la vale.

Joseph Minala este sub contract cu Liepaja, din Letonia, unde s-a transferat la începutul lunii martie 2023.

În prima parte a sezonului, el a fost la Olbia, din Serie C - Italia. Însă nici în Italia, nici în Letonia n-a avut parte de prea multe minute petrecute pe teren.

FOTO: CUM ARATĂ ACUM JOSEPH MINALA

Până acum a prins doar două meciuri la Liepaja, fără să înscrie vreun gol.

Cât despre aspectul fizic, Joseph Minala şi-a lăsat barbă şi este destul de schimbat faţă de acum câţiva ani.

Joseph Minala a fost aproape de un transfer la Universitatea Craiova

În vara lui 2021, atacantul camerunez a fost pe cale să devină mult mai popular decât este deja în România.

Joseph Minala a fost la Craiova, unde s-a antrenat timp de câteva zile sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf - antrenorul de atunci - însă n-a fost păstrat.

Minala n-a reuşit să-l convingă pe Laurenţiu Reghecampf că merită un contract măcar pentru un sezon.

”Vom vedea, mai avem două zile la dispoziţie, în care el se va antrena cu noi şi după aceste două zile vom face o analiză, vom discuta şi vom lua o decizie pentru el”, spunea atunci Reghecampf.

Până la urmă, după ce a fost refuzat de Universitatea Craiova, Joseph Minala s-a tarnsferat tot în Italia, la Lucchese, o echipă din ligile inferioare.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: minala 

viewscnt
Articole similare