Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, despre FCSB: ”A făcut un meci foarte, foarte slab, dar a câştigat. Rezultatul se datorează jumătate portarului şi jumătate norocului”

Gică Popescu, despre FCSB: ”A făcut un meci foarte, foarte slab, dar a câştigat. Rezultatul se datorează jumătate portarului şi jumătate norocului”

Superliga

Comentarii

Gică Popescu spune că FCSB a făcut un meci slab la Craiova, dar a reuşit să câştige.

FCSB speră în continuare la titlu după o victorie cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova, chiar în Bănie.

Gică Popescu spune că jucătorii lui Elias Charalambous au făcut un meci slab, dar de această dată au reuşit să câştige.

Concluziile lui Gică Popescu după Universitatea Craiova - FCSB 2-1: ”Cât de ciudat este fotbalul ăsta câteodată”

Preşedintele Farului nu a fost prea impresionat de victoria obţinută de FCSB la Universitatea Craiova, succes în urma căruia echipa lui Gigi Becali s-a apropiat la 3 punte de echipa din Constanţa.

Gică Popescu susţine că FCSB a făcut un meci foarte slab, spre deosebire de etapa trecută, când a jucat foarte bine cu Rapid.

Dar, spre deosebire de atunci, când a pierdut, cu Universitatea Craiova a reuşit să se impună:

”Cât de ciudat este fotbalul ăsta câteodată. Dacă ne uităm la o săptămână în urmă, la meciul Rapid - FCSB, când FCSB a ratat 6 ocazii, dintre care două monumentale. Şi a pierdut la Rapid.

În seara aceasta (n.r. duminică seară), rezultatul acesta cred că se datorează jumătate portarului şi jumătate norocului.

Ce diferenţa între evoluţia pe care avut-o la Rapid şi evoluţia din seara aceasta (n.r. duminică seară), în care, cu tot respectul pentru FCSB, a făcut un meci foarte, foarte slab. Şi l-a câştigat”, a comentat Gică Popescu la Prima Sport.

Universitatea Craiova - FCSB 1-2

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii.

Gazdele au controlat prima repriză, în care bucureştenii nu au avut şanse clare de gol. În minutul 14 Markovic a reluat balonul din plonjon, cu o lovitura de cap, iar Târnovanu a respins în bara transversală.

Cei care au deschis scorul au fost însă bucureştenii, în minutul 44, când Florinel Coman a executat un corner, Compagno s-a desprins de Raul Silva şi a înscris cu capul, la colţul scurt.

Repriza secundă s-a jucat la un alt nivel, cu un consum de energie mult mai mare. În minutul 80 Iulian Cristea a respins cu mâna din propriul careu, iar arbitrul Istvan Kovacs a consultat sistemul VAR şi a acordat penalti.

A executat foarte slab Andrei Ivan, care a trimis pe lângă poartă în minutul 83. La faza următoare, Sorescu a majorat sccrul la 2-0 din pasa lui Pantea şi a făcut 2-0 în minutul 84.

Craiova a mai primit un penalti pentru un fault al lui Dawa la Raul Silva şi Elvir Koljic a transformat, reducând din diferenţă.

 

Afla mai multe despre: gica popescu 

viewscnt
Articole similare