Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cel mai bun jucător din Liga 2”, cu un picior în Superligă! MM Stoica a recunoscut: ”Nici măcar nu ştiam de el” | EXCLUSIV

”Cel mai bun jucător din Liga 2”, cu un picior în Superligă! MM Stoica a recunoscut: ”Nici măcar nu ştiam de el” | EXCLUSIVgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre lupta pentru promovare din Liga 2, în contextul în care i se pare că nivelul eşalonului secund e mult mai scăzut decât în alţi ani. Oficialul FCSB a dezvăluit că nici nu auzise, înainte de acest sezon, de jucătorul care i se pare cel mai bun din divizia a doua.

Cu Poli Iaşi, CSA Steaua şi Oţelul Galaţi aflate în fruntea Ligii 2, la o distanţă considerabilă de Dinamo, Gloria Buzău şi Unirea Dej, lupta se mai dă doar pentru baraj.

Este clar că două dintre cele trei vor promova direct, în timp ce cealaltă, dacă CSA Steaua va avea drept de promovare, va ajunge la baraj, alături de una dintre ultimele trei clasate.

”E 94' născut şi noi nu îl ştiam”

Totuşi, în opinia majorităţii experţilor, formaţiile din Superligă sunt marile favorite în dubla pentru promovare/menţinere, în contextul în care diferenţa dintre cele două campionate ar fi uriaşă.

În direct la Orange Sport, MM Stoica a recunoscut că nici nu auzise, până în acest sezon, de jucătorul pe care a ajuns să îl considere ”cel mai bun din Liga 2”.

Este vorba de Alin Roman, starul lui Poli Iaşi, care se află deja cu un picior în Superligă, liderul având nevoie doar de o victorie, marţi, cu Oţelul Galaţi pentru a îşi asigura promovarea matematic, în cazul în care cei de la CSA nu vor avea drept de joc în primul eşalon.

”Cel mai bun jucător din Liga 2”, cu un picior în Superligă

Cel mai bun jucător din Liga 2 este Alin Roman, de la Poli Iaşi, care a jucat la nivel de divizii inferioare în Austria, nici măcar nu îl ştim, e 94' născut şi noi nu îl ştiam.

Adică nivelul acum chiar este sub. Doar că ce am văzut în Liga 2 nu am văzut niciodată, goluri extraordinar de spectaculoase, meciuri frumoase, chiar dacă nivelul e...

Galaţi umple stadionul, Iaşi a început să... da, da (n.r. şi la Dej vin oamenii la stadion). Dar, în afară de echipele astea, restul au fost foarte slabe, nu au dat competiţie.

Uite Buzău, care nu joacă mare lucru, deşi are ceva jucători în componenţă, a pierdut un singur meci acasă, cu Chiajna”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

22 de meciuri, patru goluri şi patru pase decisive a însumar Roman pentru Poli Iaşi în acest sezon.

Afla mai multe despre: alin roman 

viewscnt
Articole similare