Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu o vede bine pe una dintre echipele aflate deasupra liniei roşii din play-out: ”Eu zic că nu e scăpată, orice se poate întâmpla” | EXCLUSIV

MM Stoica nu o vede bine pe una dintre echipele aflate deasupra liniei roşii din play-out: ”Eu zic că nu e scăpată, orice se poate întâmpla” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei dramatice obţinute de FC Voluntari pe terenul lui U Cluj, MM Stoica a afirmat că nu crede că ”şepcile roşii” şi-a asigurat încă salvarea, chiar şi cu un avans de patru puncte, cu trei etape rămase.

Situaţia în subsolul clasamentului Superligii este în mare parte clară: CS Mioveni va retrograda, alături de una dintre UTA Arad sau FC Argeş, în timp ce cealaltă va disputa barajul.

Singura incertitudine este care va fi a patra echipă de sub linie. Chindia Târgovişte se află pe primul loc de baraj, la patru puncte de U Cluj, formaţie pe care o va înfrunta până la final.

”Eu zic că nu e scăpată, orice se poate întâmpla”

În acest context, MM Stoica este de părere că ”şepcile roşii” nu pot sta liniştite în privinţa menţinerii momentan, în contextul în care ar mai putea ajunge pe loc de baraj.

Oficialul FCSB a punctat, după meciul nebun cu Voluntari, că orice se poate întâmpla la jocurile lui U Cluj, dar a punctat că echipele din Superligă vor fi indiferent marile favorite la baraj.

MM Stoica nu o vede bine pe U Cluj

”(n.r. ar putea să pună probleme la baraj Dinamo Chindiei, UTA-ei sau lui FC Argeş?) Eu zic că U Cluj nu e scăpată de baraj. (n.r. cu patru puncte avans?) Nu, pentru că m-am uitat la program, program foarte greu Şi finala Cupei... orice se poate întâmpla.

Joacă U Cluj cu Chindia, poţi să ştii ce se întâmplă? (n.r. mie mi se pare că U Cluj joacă fotbal) Corect, da, a putut da 3-1 (n.r. cu Voluntari), dar uite că a pierdut toate punctele.

După meciul cu Petrolul, Chindia va juca pe teren propriu, se va omologa terenul, sunt multe necunoscute. Dar nu ştiu dacă Dinamo sau Buzău ar putea pune probleme”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

”În Liga 2, nivelul e scăzut. Nu ştiu dacă exista anvergura din partea echipelor care sunt la promovare în Liga 2 să facă faţă, cu aceste loturi, împotriva echipelor din Liga 1”, a adăugat Viorel Moldovan.

În ultimele trei etape, U Cluj va juca cu Botoşani, în deplasare, Chindia, pe teren propriu, şi Hermannstadt, în deplasare. La patru zile după meciul de la Sibiu, ”şepcile roşii” îşi vor încheia sezonul cu duelul cu Sepsi, din finala Cupei României.

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare