Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce va urma pentru CS Mioveni în divizia secundă, după doi ani petrecuţi în prima ligă: ”Nu ne-am făcut de râs. Oamenii din conducere sunt foarte pricepuţi”

Ce va urma pentru CS Mioveni în divizia secundă, după doi ani petrecuţi în prima ligă: ”Nu ne-am făcut de râs. Oamenii din conducere sunt foarte pricepuţi”

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul de conjunctură al formaţiei CS Mioveni, Vlad Ţăranu, care, de fapt, în acte figurează ca preparator fizic, a tras concluziile după eşecul suferit în faţa rivalilor de la FC Argeş, unul în urma căruia galben-verzii vor retrograda în divizia a doua.

CS Mioveni a pierdut derby-ul local cu FC Argeş, scor 0-2, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii.

Golurile au fost marcate de Calcan, în minutul 7, şi de Garita, în minutul 66.

Ce va urma pentru CS Mioveni în divizia secundă, după doi ani petrecuţi în prima ligă: ”Nu ne-am făcut de râs. Oamenii din conducere sunt foarte pricepuţi”

La finalul meciului, a venit la flash-interviu preparatorul fizic Vlad Ţăranu, dar care s-a ocupat de echipă după despărţirea de antrenorul principal Nicolae Dică.

Acesta a vorbit despre evoluţia Mioveniului în acest meci şi în acest sezon şi a precizat ce va urma pentru echipă odată cu revenirea ei în Liga 2.

”E problema la care suferim ca ţară. Am văzut şi la FC Argeş, numai copii nu sunt şi poate că dacă nu ar fi alţii din multe alte părţi, ar mai urca şi copiii noştri. Dar am văzut doi copii buni azi, Mateus, din spatele vârfului, care chiar a făcut un meci bun, şi Guţă.

Nu am avut suficientă încredere cel puţin în prima repriză, când ne-am hotărât să-l scoatem, au început să joace mai cu încredere. O să le dăm şansa în meciurile următoare.

A fost primul meci pentru mine, eu nu sunt antrenor, ci preparator fizic şi asta o să rămân, nu am niciun gând să fiu antrenor. Dar a fost o experienţă interesantă pentru mine. Ca joc, a fost o primă repriză destul de slabă, timoraţi.

A doua repriză, când am pus şi noi mingea jos şi copiii au prins un pic de încredere, iar dacă golul nu era anulat, nu-i vedeam bine.

Ne gândeam că nu va fi un galop de sănătate. Dar dacă ne gândim la prima repriză, putea fi. Dar ne-am ridicat la nivel cu copii, cu ce am putut.

O să ne axăm pe jucătorii români, după care urmează o reorganizare a clubului, nu e un capăt de ţară să retrogradezi, s-a terminat un ciclu de doi ani, e un lucru foarte mare ce s-a întâmplat la Mioveni, promovare şi menţinere şi uite că am ajuns în aproape ultimele etape cu şanse, ne-am bătut, atât s-a putut, nu-i nicio problemă.

Oamenii din conducerea clubului sunt foarte pricepuţi şi să ştiţi că Mioveniul va avea un cuvânt de spus la promovare.

Nu cred că putem găsi un moment exact unde s-a greşit, de la conducere până la antrenori şi jucători, inclusiv eu, toată lumea a avut un aport aici, cu mici sau mai mari greşeli. Până la urmă, cineva trebuia să pice. Nu ne-am făcut de râs”, a declarat Ţăranu, după meci.

CS Mioveni este, practic, deja retrogradată în liga secundă. Echipa galben-verde este pe ultimul loc în play-out, cu 11 puncte, fără victorie şi fără gol marcat în ultimele şase meciuri.

Afla mai multe despre: miovenisuperligaliga 2 

viewscnt
Articole similare