Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagoe, supărat şi el pe arbitraj: ”Noi am marcat un gol cu FCSB şi ne-a fost anulat. Nici acum nu ştiu ce offside s-a văzut”

Neagoe, supărat şi el pe arbitraj: ”Noi am marcat un gol cu FCSB şi ne-a fost anulat. Nici acum nu ştiu ce offside s-a văzut”
Comentarii

Tehnicianul formaţiei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe (55 de ani), a criticat discuţiile îndelungate pe tema arbitrajului ce au avut loc după derby-ul dintre Rapid şi FCSB, din runda precedentă, dar a prefaţat şi duelul dintre echipa sa şi formaţia roş-albastră.

În prima etapă a returului din play-out, Universitatea Craiova o va întâlni pe FCSB, care vine după deja celebrul şi controversatul derby cu Rapid.

Neagoe, supărat şi el pe arbitraj: ”Noi am marcat un gol cu FCSB şi ne-a fost anulat”

Despre scandalul de arbitraj declanşat în urma disputei din Giuleşti de la finalul săptămânii trecute a vorbit şi Eugen Neagoe.

Deşi a îndemnat opinia publică să nu mai aducă în centrul atenţiei discuţiile legate de arbitraj, antrenorul Craiovei a punctat faptul că şi echipa sa a fost dezavantajată în unele meciuri, unul dintre ele fiind cel cu FCSB, de pe Arena Naţională.

”Sincer, a fost o săptămână în care s-a vorbit doar despre arbitraj. Au fost şi alte meciuri în care o echipă a fost distrusă practic şi nu s-a mai vorbit atât despre arbitraj.

A fost o campanie numai despre arbitraj. Mi-aş dori să nu mai avem asemenea discuţii. Aş vrea să fim mai realişti.

Noi am marcat un gol la meciul cu FCSB şi ne-a fost anulat, nici acum nu ştiu ce offside s-a văzut la Koljic. Dar nu vreau să discut despre asta, vreau să-mi canalizez energia pe ce avem de făcut în meciuri.

Sunt multe aberaţii la TV despre arbitraj, nu vreau să intru în polemică. Îmi doresc un arbitraj bun şi cel mai bun să câştige!”, a declarat Neagoe, la conferinţa de presă.

Referitor la meciul cu FCSB, care va avea loc duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, Eugen Neagoe speră un rezultat favorabil echipei sale.

”În primul rând, ne dorim să fie un meci spectaculos, vrem să facem suporterii fericiţi. În cazul unei victorii, am urca în clasament.

Ne dorim să ne apropiem de locurile fruntaşe. Cred că băieţii merită asta, au dat dovadă de spirit, de caracter, în ultimele meciuri. Sunt convins că putem să jucăm mult mai bine.

Au mai rămas cinci jocuri, sunt conştient că întâlnim echipe valoroase, dar vrem să câştigăm toate meciurile.

Cred că am arătat că suntem o echipă spectaculoasă, avem cele mai multe goluri marcate, avem cea mai bună posesie dintre cele şase echipe. Ne interesează atât rezultatul, cât şi spectacolul”, a adăugat Neagoe.

Afla mai multe despre: neagoecraiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare