Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce vrea Cristi Balaj un român la şefia Comisiei Centrale a Arbitrilor. ”Toate echipele contează!”

De ce vrea Cristi Balaj un român la şefia Comisiei Centrale a Arbitrilor. ”Toate echipele contează!”

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, consideră că la şefia Comisiei Centrale a Arbitrilor ar trebuie să fie un român.

Cristi Balaj este de părere că actualul şef de la CCA, Kyros Vassaras, nu simte cum ar trebui fenomenul fotbalistic din România, aşa cum ar face-o, de exemplu, un fost mare arbitru român, obişnuit cu toate contrele din acest mic univers mioritic.

Cristi Balaj ar vrea un român la şefia CCA

Cristi Balaj marşează pe ideea unui român la şefia CCA, însă este conştient că ar fi un proces destul de greu, deoarece ar trebui să fie pregătit să ducă pe umeri o presiune uriaşă din exterior. Iar în acest moment variantele sunt puţine.

Un preşedinte român ajută pentru că simte pulsul. Din păcate, trebuie găsit un preşedinte care face faţă la linşajul mediatic care ar apărea în momentul în care apar greşeli. Noi cei de la CFR Cluj am apărut şi am protestat şi am fost dezamăgiţi de anumite decizii, care au influenţat rezultatul.

Noi când am protestat în ultimele etape nu s-a făcut nicio conferinţă. Acum că s-a greşit împotriva FCSB-ului, s-au aliniat toate astrele şi au început să iasă în conferinţe, să se trimită comunicate. Trebuie să se înţeleagă că toate echipele contează în campionatul acesta”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

În acelaşi timp, cu toate că şi-a promis să nu mai vorbească public despre arbitraj, Cristi Balaj şi-a exprimat nemulţumirea faţă de gestul Comisiei Centrale a Arbitrilor de a organiza o conferinţă de presă la scurt timp după meciul Rapid - FCSB, de parcă ar fi vrut să se justifice în faţa ”roş-albaştrilor”.

Clujenii au reclamat şi ei anumite greşeli ale arbitrilor recent, însă nimeni de la CCA nu s-a deranjat să iasă public cu lămuriri. Ceea ce a produs multă dezamăgire în Gruia.

Afla mai multe despre: cristi balajkyros vassaras 

viewscnt
Articole similare