Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a bătut, a fost scos din lot şi a revenit cu gol! Antrenorul din play-out exultă după reuşita ”rebelului” echipei: ”Mi-a mulţumit”

S-a bătut, a fost scos din lot şi a revenit cu gol! Antrenorul din play-out exultă după reuşita ”rebelului” echipei: ”Mi-a mulţumit”

Fotbal intern

Comentarii

Tehnicianul echipei FC Argeş, Bogdan Vintilă (51 de ani), a tras concluziile după victoria înregistrată în faţa ultimei clasate din play-out.

FC Argeş s-a impus în derby-ul judeţean cu CS Mioveni, scor 2-0, în cadrul etapei cu numărul şase din play-out-ul Superligii.

Golurile au fost marcate de Calcan, în minutul 7, şi de Garita, în minutul 66.

Gazdele de la CS Mioveni au marcat şi ele, prin Antal, dar reuşita sa din minutul 70 a fost anulată pentru offside, după cinci minute de verificări la VAR.

Reacţia lui Bogdan Vintilă după ce ”rebelul” Argeşului a revenit cu gol după suspendare: ”Mi-a mulţumit”

La finalul meciului, Bogdan Vintilă a fost încântat de evoluţia echipei sale şi s-a bucurat de revenirea cu gol a lui Arnold Garita, jucător ce  fost scos din lot după un scandal provocat la antrenamente.

Totodată, tehnicianul piteştenilor le-a mulţumit suporterilor pentru sprijinul oferit în perioada grea prin care trece clubul din Trivale.

”Mă interesează să am linişte la echipă şi să putem să lucrăm cum trebuie. Pe mine mă interesează ce face echipa mea pentru că în acest moment depindem doar de noi. 

(n.r. Garita) A revenit cu gol, mă bucur pentru el. Pot să spun că mi-a mulţumit pentru că i-am dat şi lui un restart. Mă bucur că a venit cu gol, mă bucur că am recâştigat un jucător important pentru echipă.  

Publicul este un factor important în viaţa unei echipe. Faptul că au fost aproape de noi când echipa era prăbuşită ne-a făcut să prindem încredere.

Chiar am vizionat cu jucătorii anumite filmuleţe trimise de către suporteri şi nu pot decât să le mulţumesc pentru că le-au dat energie jucătorilor. Este o finală etapa următoare, dar mai sunt trei jocuri”, a declarat Vintilă, după meci.

Astfel, FC Argeş a reuşit a doua victorie în play-out şi a făcut 20 de puncte, aflându-se pe locul 8 în play-out. 

CS Mioveni este deja retrogradată în liga secundă. Echipa galben-verde este pe ultimul loc în play-out, cu 11 puncte, fără victorie şi fără gol marcat în ultimele şase meciuri.

Afla mai multe despre: argesvintilagarita 

viewscnt
Articole similare