Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Conflict cu Mihai Pintilii? Da, ne-am luat la bătaie”. Discursul lui Elias Charalambous înaintea meciului Universitatea Craiova - FCSB

”Conflict cu Mihai Pintilii? Da, ne-am luat la bătaie”. Discursul lui Elias Charalambous înaintea meciului Universitatea Craiova - FCSB

Fotbal

Comentarii

Partida dintre Universitatea Craiova şi FCSB este programată duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00, într-un duel din etapa a 6-a a play-off-ului din Superligă.

Elias Charalambous se amuză pe seama ultimelor zvonuri

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, s-a amuzat pe seama faptului că ar exista zvonuri ce-l plasează într-un conflict deschis cu delegatul Mihai Pintilii, cel care ar fi, de fapt, principalul echipei.

Cipriotul a replicat ironic pe baza acestei idei şi a cerut mai mult respect pentru Mihai Pintilii, măcar pentru perioada în care acesta a jucat sub tricolor.

”(n.r. – despre conflictul cu Mihai Pintilii) Da, am avut, ne-am luat la bătaie (n.r. – ironic). De ce aceste zvonuri apar când nu câştigăm? La primul meci pe care îl pierdem apar zvonuri.

Şerpii ies la suprafaţă. Pot să înţeleg că nu mă respectaţi pe mine, dar trebui să îl respectaţi mai mult pe Pintilii, care a jucat pentru naţionala României. Ar trebui respectat ca persoană.

Relaţia dintre mine şi Pintilii e mai bună pe zi ce trece, mai mult nu am ce să zic. Nu vă mai folosiţi de alte persoane. Dacă vreţi să mă criticaţi pe mine pentru ceea ce se întâmplă în teren, ok, accept critica. Iubesc presiunea, nu pot să trăiesc fără ea.

Şi mereu îmi place să iau presiunea asupra mea. Dar aceste zvonuri şi informaţii false sunt prea mult. Chiar i-am scris lui Pintilii: „Unde au găsit asta, eşti ok?”. Am râs, dar asta e… Eu vă respect pe toţi, dar vreau respect şi eu”, a declarat Elias Charalambous, înaintea partidei cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: elias charalambousuniversitatea craiova -fcsb 

viewscnt
Articole similare