Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost anunţat numele arbitrului de la meciul Universitatea Craiova - FCSB

A fost anunţat numele arbitrului de la meciul Universitatea Craiova - FCSB

Fotbal

Comentarii

Partida dintre Universitatea Craiova şi FCSB este programată duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00, într-un duel din etapa a 6-a a play-off-ului din Superligă.

Istvan Kovacs, ales la centru

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a decis ca partida dintre Universitate Craivoa şi FCSB să fie arbitrată de Istvan Kovacs.

  • Acesta va fi ajutat la cele două tuşe de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene.

În camera VAR vor fi Cătălin Popa şi Andrei Constantinescu. Rezervă va fi Marian Barbu, iar observatori Irina Mîrţ şi Ion Căţoi.

Istvan Kovacs a arbitrat în 16 partide de Superligă, în acest sezon, în care a acorda 73 de cartonaşe galbene şi patru cartonaşe roşii.

Istvan Kovacs, un arbitru pe placul lui Gigi Becali

Gigi Becali s-a declarat mulţumit de maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs, de la partida cu Farul Constanţa, câştigată de FCSB cu 2-1.

Primul gol a fost marcat după un fault în careu neobservart de Istvan Kovacs, dar corectat de VAR.

Cum a arbitrat el aseară. Nu ai ce să-i reproşezi. Dar totuşi nu poţi să-i spui aia, aia. Nu ai cum să-i găseşti o vină. El este inteligent ca arbitru. Nu poţi să-i zici ceva, nu ai ce.

Cum a arbitrat el aseară. Nu ai ce să-i reproşezi. Dar totuşi nu poţi să-i spui aia, aia. Nu ai cum să-i găseşti o vină. El este inteligent ca arbitru. Nu poţi să-i zici ceva, nu ai ce”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: istvan kovacscraiova - fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare